Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli haber- Aracını çekmesini istedi, bacağından oldu!

Körfez’deki bir iş yerinin sahibinin evladı Ü.T. tarafından ayağından vurulan Selçuk Y.’nin ifadesi belli oldu. Selçuk Y. verdiği ifade Ü.T.’den aracını başka yere çekmesini istediğini söyledi. 

Körfez'deki bir iş yerinin

Körfez’in Hamit Kaplan Caddesi’ndeki bir iş yerinde meydana gelen olayda, edinilen bilgilere göre 42 yaşındaki Selçuk Y. ile iş yeri sahibinin oğlu olan Ü.T. arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmanın büyümesiyle birlikte Ü.T., Selçuk Y.’ye ateş ederek, ayağından yaraladı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, Ü.T. de gözaltına alındı.

İFADESİ BELLİ OLDU

Ayağından vurulan Selçuk Y.’nin verdiği ifade de belli oldu. Selçuk Y. ifadesinde, “Z.T. ile yaklaşık 10-15 gün önce dükkanı boşaltma konusunda anlaşmıştım. Dün itibariyle kendime ait olan forklift, kamyon ve elamanlarımla eşyaları diğer dükkana taşımaya başladım. Öğleden sonra eşya taşıdığımız sırada dükkan sahibinin oğlunun kullandığını bildiğim araç için ‘Çeker misiniz?’ diye seslendim. İsmini Ü. olarak bildiğim dükkan sahibinin oğlunu daha önce görmedim. Ben içeri seslendikten sonra Ü.T. bana ‘Bu dükkan kimin’ şeklinde sözler söyledi. Bende ‘Kiminse kimin arabayı çek de eşyaları taşıyalım’ dedim. Bunun üzerine şahıs direkt bana saldırdı ve yumruk attı. Bende karşılık vererek, ona yumruk attım. Bunun üzerine Ü.T. belinden silahı çıkararak ayağıma doğru bir el ateş etti. Ben yaralandım ve yere düştüm. Yere düşünce Ü.T. ve dükkan sahibi Z.T. bana yerdeyken saldırdı. Kafama doğru tekme attılar” diye konuştu. Selçuk Y. ve babası Z.T.’den şikayetçi oldu.