Kocaeli Haber - Çok konuşulacak iddia: İzmit Belediyesi'nin kafelerinde kara düzen var!

MHP İzmit Belediye Meclis üyesi İlker Kazan, İzmit Belediyesi'nin işlettiği kafeteryalarla ilgili ortaya çok konuşulacak bir iddia attı.

Kocaeli Haber - Çok konuşulacak iddia: İzmit Belediyesi'nin kafelerinde kara düzen var!

İzmit Belediyesinin işlettiği kafelerle ilgili MHP İzmit Belediye Meclis üyesi İlker Kazan, son derece önemli bir iddia attı. Sosyal medya kanalları üzerinden önemli açıklamalarda bulunan İlker Kazan, İzmit Belediyesinin işlettiği kafelerde kara düzen olduğunun altını çizerek, toplanan paranın nereye gittiğinin de belli olmadığını söyledi.

"KARA DÜZEN VAR"

MHP’li İlker Kazan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “İzmit Belediyesinde yaptığımız incelemelerde gördük ki; özellikle belediyeye ait kafelerde bulunan ödeme noktalarında; kasiyerler müşterilere nakit ödemelerde ne fiş ne de fatura veriyor. Kara düzen hesap alınıyor. Hiçbir mali denetimin olmadığını gördük.

"KİMLER NELER YAPAR!"

Kafalarde paraların nereye gittiği belli değil. Bir kasiyerin insafına bırakılmış her şey. Burası bir devlet kurumu. Belediyede böyle işleri bir kişinin insafına bırakmak, iş bilmezliktir. Kamu kurumlarının en çok dikkat etmesi hususlardan biri fatura uygulamasıdır. İzmit Belediyesi böyle yaparsa, kimler neler yapar!”

Kocaeli Haber - Çok konuşulacak iddia: İzmit Belediyesi'nin kafelerinde kara düzen var! - Resim : 1

İlker Kazan