Kocaeli haber - İzmit’teki o cinayette yeni gelişme var!

İzmit'te iki aile arasında 2022 yılında çıkan kavgada bir kişi yaşamını yitirirken, iki ev ve bir araç ise kundaklandı. Yaşanan olaya dair üç sanık yeniden hakim karşısında ifade verdi.

Kocaeli haber - İzmit’teki o cinayette yeni gelişme var!

İzmit'in Tavşantepe Mahallesi'nde 24 Şubat 2022 tarihinde meydana gelen olayda iddialara göre, iki aile arasında birbirlerine küfür etmelerinden dolayı kavga çıktı. Yaşanan kavganın büyümesi sonrasında Etaş Ö. ismindeki kişi pompalı tüfekle Tarık Tanaç'ı öldürürken, olaya karışan diğer kişiler de iki ev ve bir aracı kundakladı. Emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınan kişiler adliyeye sevk edildi. 32 yaşındaki E.Ö. serbest kalırken, 32 yaşındaki Salih Ö., 21 yaşındaki Ertaş Ö., 30 yaşındaki Yavuz ile 19 yaşındaki E.Ö. ise tutuklandı. Erkan Ö. daha sonra yargılama sürecinde tahliye edildi.

Kocaeli haber - İzmit’teki o cinayette yeni gelişme var! - Resim : 1 "BİZİ ÖLDÜRMEK İSTEDİ"

Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde Tarık Tanaç'ın ölümüne ilişkin açılan davaya bugün devam edildi. Tutuklu sanıklardan Ertaş Ö., Yavuz Ö., Salih Ö. ve avukatlar duruşmaya katılırken, Ertaş Ö. pişman olduğunu ve öldürme kastıyla hareket etmediğini söyledi. Yavuz Ö. ise verdiği ifadede; "Uzun zamandır tutukluyum. Onlar evimizi bastı, bizi öldürmek istedi" dedi.

Kocaeli haber - İzmit’teki o cinayette yeni gelişme var! - Resim : 2 İKİ KİŞİYE TAHLİYE

Salih Ö. de 22 yıllık eşini cezaevindeyken kaybettiğini söylerken; " Eşimin ölüsünü bile göremedim, üstüne bir toprak atamadım. Ceza içinde ceza çektim. Tahliyemi istiyorum" sözlerine yer verdi. Salih Ö. ile Yavuz Ö.'nün tahliyesine karar veren mahkeme heyeti Ertaş Ö'nün ise tutukluluğuna devam edilmesi yönünde karar kılarak, duruşmayı erteledi.

Kocaeli haber - İzmit’teki o cinayette yeni gelişme var! - Resim : 3

Kocaeli haber - İzmit’teki o cinayette yeni gelişme var! - Resim : 4

Kocaeli haber - İzmit’teki o cinayette yeni gelişme var! - Resim : 5

Kaynak: İHA