Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli halkına müjde: SEDAŞ yatırım çalışmalarına başladı!

Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Gebze bölgelerinde faaliyet gösteren SEDAŞ, yeni saha montaj çalışmalarına devam ediyor.

Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), planlanan çalışmalarla hizmet verdiği bölgelerde enerji kesintilerinin minimize edilmesini ve enerji tedarik sürekliliğinin sağlanmasını amaçlıyor. Saha montaj işlemlerinin 3. seviye bakım kapsamında yapıldığını dile getiren SEDAŞ yetkilileri, hücre yenileme çalışmaları ile elektrik dağıtım hizmetinde sürekliliğin sağlanmasının amaçlandığını belirtti. Yeni hücrelerin tesis edilmesinin yanı sıra ekonomik ömrünü tamamlamış elektrik ekipmanlarının da yenilenmesiyle, muhtemel arızaların daha az bölgeyi etkilemesi ve hizmet kalitesinin artırılması planlanıyor.

BÖLGE BÖLGE YENİLEME ÇALIŞMALARI

SEDAŞ’ın hücre yenileme çalışmaları kapsamında, toplam 395 yeni hücrenin montaj çalışmalarının başladığını bildiren SEDAŞ yetkilileri, Sakarya’da 85, Kocaeli’de 119, Gebze’de 135, Düzce’de 28 ve Bolu’da 28 yenileme yapılacağını dile getirdi. Bu yenileme çalışmalarıyla birlikte SEDAŞ hem enerji güvenliğini artırmayı hem de bölge halkının yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleniyor.