Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli hava durumu (31 Temmuz 2023 Pazartesi)

31 Temmuz 2023 Pazartesi günü hava durumunun nasıl olacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, 31 Temmuz 2023 Pazartesi günü hava nasıl olacak? İşte detaylar…

31 Temmuz 2023 Pazartesi

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzeydoğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ardahan ve Kars çevreleri, Rize ve Artvin’in iç ve yüksek kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan verilere göre, hava sıcaklığında bugün önemli bir değişiklik olmayacağı, Ege ve Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu’da mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

KOCAELİ HAVA DURUMU

31 Temmuz 2023 Pazartesi günü Kocaeli’de bulutlu ve parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Hissedilen hava sıcaklığı en düşük 19, en yüksek 30 derece olacak. Hissedilen nem oranı ise en düşük 48 en yüksek 92 olacak.