Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli İsmail Haniye ve Filistin için tek yürek!

Kocaeli’de yüzlerce kişi, hayatını kaybeden Hamas lideri İsmail Haniye ve Gazze’deki zulmü protesto etmek amacıyla yürüdü.

Kocaeli'de yüzlerce kişi, hayatını

Şehit İsmail Haniye’yi anmak ve Filistin’e destek için Türkiye’de yüzlerce kişi sokağa döküldü. İsrail’e tepki göstermek ve Gazze’ye destek vermek için Filistin’e Destek Platformu öncülüğünde Kocaeli’de de farklı alanlarda yürüyüş yapıldı.

KOCAELİ’DEN DE FİLİSTİN’E DESTEK

Hamas, lideri İsmail Haniyye’nin İran’ın başkenti Tahran’da düzenlenen saldırıda hayatını kaybetti. Haniyye’nin ölümü sonrası geçtiğimiz gün ülke genelinde gıyabı cenaze namazı kılındı. Bugün ise tüm Türkiye’de vatandaşlar destek için toplanırken Kocaeli de sokaklara döküldü.

“CÜMLE ALEME HAYKIRIYORUZ”

Kocaeli Filistin için tek yürek olurken Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, sosyal medya hesabından Gazze’ye yönelik destek mesajı paylaşarak, “Gazze için yüreklerimizin yangınını cümle âleme haykırıyoruz” ifadelerini kullandı. Bu yürüyüşler, Türkiye’deki birçok şehirde Filistin’e olan dayanışmanın ve desteğin bir göstergesi olarak öne çıktı.

GÖLCÜK’TE BİRLİK OLDU

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ise Filistin’e desteğini, “Gölcük Kudüs Gönüllüleri Platformu tarafından düzenlenen, Gazze’ye destek yürüyüşüne katıldım.” diyerek duyurdu.