Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Kitap Fuarı’nda yine aynı kurnazlık yapılmasın!

Türkiye’nin en büyük kitap fuarlarından biri olan Kocaeli Kitap Fuarı 5 Ekim Cumartesi günü kapılarını açıyor

Türkiye’nin en büyük kitap

Türkiye’nin en büyük kitap fuarlarından biri olan Kocaeli Kitap Fuarı, 14’üncü kez kapılarını açıyor. 5 Ekim-13 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 14. Kocaeli Kitap Fuarı yine dolu dolu geçecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği Kocaeli Kitap Fuarı’na 530 yayınevi ve sahaf katılacak. Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuarda toplam 980 söyleşi gerçekleştirilecek.

1 MİLYON ZİYARETÇİYİ GEÇMESİ BEKLENİYOR

Öte yandan kitap fuarına yine çok yüksek sayıda katılımcı bekleniyor. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen 13. Kocaeli Kitap Fuarı’na toplam 988 bin 444 ziyaretçi katılmıştı. Bu yılki hedef ise 1 Milyon ziyaretçiyi geçmeyi başarmak.

BENZER ŞİKAYETLER GEÇTİĞİMİZ YIL DA VARDI

Ancak kitap fuarına sevdalıları bir hususun altını özellikle çiziyor. Fuarda bazı yayınevleri ne yazık ki, aynı kitabı internet sitelerinde satılan kitaplardan pahalıya satıyor. Birçok yayınevinden benzer şikayetler geçtiğimiz yıl da gelmişti.

ORADA GÖRÜP İNTERNETTEN ALMAYALIM!

Kitap sevdalıları, 14. Kocaeli Kitap Fuarı öncesinde yayınevlerine fiyatlar konusunda çağrı yapıyor. Türkiye’nin en büyük kitap fuarlarından birine gidip, elimizle kitaba dokunup, aynı kitabı internetten sipariş vermek zorunda kalmayalım diyor okuyucular. İlgililerin dikkatine…