Kocaeli Milletvekili adayıydı, Çankırı’dan başkan adayı oldu

Yeniden Refah Partisi’nden Kocaeli Milletvekili adayı olan isim, Çankırı’da belediye başkan adayı oldu. İşte detaylar…

Kocaeli Milletvekili adayıydı, Çankırı’dan başkan adayı oldu

Siyasette zaman zaman rastlanan bir durum: Farklı şehirlerdeki siyasetçiler, farklı yerlerden aday gösterilebiliyor. Onlara bir örnek Yeniden Refah Partisi’nde meydana geldi.

ADAY GÖSTERİLDİ

Yeniden Refah Partisi’nin Kocaeli Milletvekili 12’nci sıra adayı Murat Doğru, genel seçimlerde ilimizden yarışa dahil olmuştu. Yerel seçimlerde Kocaeli’de herhangi bir adaylık başvurusunda bulunmayan Murat Doğru, Çankırı’dan aday gösterildi.

KORGUN’DAN ADAY

Uzun yıllardan bu yana partide aktif görev alan, partinin kuruluş sürecinde de mücadele veren isimlerden biri olan Murat Doğru, parti görevi alarak Yeniden Refah Partisi’nin Çankırı’nın Korgun ilçesinde belediye başkan adayı olarak gösterildi. Birkaç gün önce adaylığı kesinleşen Murat Doğru, seçim çalışmalarını Çankırı’nın Korgun ilçesinde yürütecek.

GENEL SEÇİMDEKİ TABLO

Çankırı’nın Korgun ilçesinde son genel seçim sonuçlarına göre AK Parti’nin ezici bir üstünlüğü bulunuyor. Korgun’daki milletvekilliği seçimlerinde AK Parti 1.374 oy ile yüzde 47,34, MHP 975 oy ile yüzde 33,47, İyi Parti 9,72 ile 283 oy almıştı. İlçede dördüncü büyük parti görünen Yeniden Refah Partisi, yüzde 5,63’lük yüzdelik dilim ile 164 oy almıştı.

MURAT DOĞRU KİMDİR?

1988 yılı Çankırı doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini Kocaeli’nde tamamladı. Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamlamıştır. Yüksek Lisansını Kocaeli Üniversitesi Muhasebe, Denetim ve Finans alanında yapmıştır. İzmit merkezde kendi ofisinde Serbest Muhasebe Mali Müşavirlik alanında hizmet vermektedir. Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında 1 dönem Meclis Üyeliği yapmıştır. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Teşkilat Çalışmaları;

Erbakan Vakfı Derince ilçe yönetimi

Yeniden Refah Partisi Derince İlçe Kurucusu

Genel Merkez Gençlik Kolları Stk Komisyon Üyesi

Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Komisyon Üyesi

Genel Merkez Sandık Sorumlusu (Bolu-Çankırı)

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.

28.Dönem Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı

Kocaeli Milletvekili adayıydı, Çankırı’dan başkan adayı oldu - Resim : 1