Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Milletvekillerinin tercihi belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi’nde hafta sonu yapılacak olan kurultay öncesi milletvekillerinin büyük bölümü Kemal Kılıçdaroğlu’na desteğini açıklarken; Kocaeli’nin üç milletvekili de çoğunluğa uyarak Kılıçdaroğlu’ndan yana tavır aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde hafta

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 38. Olağan Genel Kurulu 5 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun delegeler tarafından yeniden aday gösterilmesi, Manisa Milletvekili Özgür Özel’in de aday olabilmek için yeterli sayıya ulaşmasının beklendiği kurultay öncesinde hareketlilik başladı.

YILDIZLI KATILMADI

Kurultay’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyecek olan milletvekilleri bugün saat 11.00’de bir basın açıklaması yaptı. 95 milletvekilinin bir araya geldiği basın açıklamasında CHP Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko ve Nail Çiler de yer alırken Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı ise Artvin’de olması nedeniyle açıklamada yer almadı. Böylelikle CHP Kocaeli’nin üç milletvekili de kurultayda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini duyurmuş oldu. Milletvekilleri, ortak açıklamayı CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut’un okumasının ardından dağıldı.