Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli onu yakından tanıyordu: Emekli oluyor

Kocaeli’nin yakından tanıdığı bürokratlardan biri olan İlhan Bayram, emekli olacağını ilan etti.

Kocaeli’nin yakından tanıdığı bürokratlardan

Kentimizin yakından tanıdığı bürokratlardan biri olan İlhan Bayram, İSU Genel Müdürü olarak görev yaparken, 2017 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Genel Sekreteri olarak göreve başlamıştı.

BÜYÜKAKIN GELİNCE AYRILMIŞTI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın seçilmesiyle bu görevinden ayrılmıştı. Kocaeli’deki Genel Sekreterlik görevinden ayrılan İlhan Bayram, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine geçiş yapan İlhan Bayram, beş yılı aşkın bir süredir bu önemli görevi sürdürüyordu.

40 YILLIK DEVLET MEMURLUĞU

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görev yaparken aldığı emeklilik kararını ilan eden İlhan Bayram, yaptığı önemli açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Sayın Valim; Büyükşehir Belediye Başkanım, İlçe belediye başkanlarımız, kurum amiri arkadaşlarım,Belediyemizin kıymetli çalışanları ve saygıdeğer Samsunlular;
2019 tarihinden itibaren 5 yıl boyunca büyük bir onur ve gururla yürütmüş olduğum Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik vazifesinden ve 40 yıllık devlet memurluğu hayatımdan emekli oluyorum.

DAHA İYİ BİR SAMSUN İÇİN

Görev yaptığımız süre içerisinde belediye personelimiz ve Samsunlu hemşehrilerimizle samimi bir gönül bağı ve güven tesis ettik. Mevcut şartlar içerisinde il genelinde her alanda hizmet etme gayreti içerisinde olduk. Kamu kaynaklarının en etkin ve verimli bir şekilde kullanılmasına özen gösterdik. Bana göre son derece donanımlı ve liyakatli kadrolar ile acısıyla tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle hep birlikte daha iyi bir Samsun için çalıştık.

HELALLİK İSTEDİ

Bu güven ve samimiyet her geçen gün daha da artarak bugünlere kadar geldi. Bize, gönlünü sonuna kadar açan Samsunlu Hemşehrilerime ve çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bilerek veya bilmeyerek kırdıysak, affola. Bu duygu ve düşüncelerle, arzı veda ediyor, hakkımı helal ediyor, helallik diliyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

İLHAN BAYRAM KİMDİR?
Mayıs 1961’de Amasya Taşova’da doğdu. İlk ve orta eğitimini Ankara’da tamamlamış olup, Ankara Atatürk lisesi mezunudur. Uludağ Üniversitesi Balıkesir Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü 29 Ağustos l983 yılında bitirdi. Bir süre özel sektörde şantiye şefliği yaptıktan sonra 7 Mart l984 yılında İller Bankası l5. Bölge (Sivas) Müdürlüğünde göreve başladı.
16 Nisan 1985-31 Mart 1986 tarihleri arasında Yedek Subay olarak askerliğini Milli Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak  Daire Başkanlığı Su-İkmal Şube Müdürlüğü’nde askeri garnizonların içme suyu işleri konusunda yaptı. Askerlik dönüşü İller Bankası içmesuyu, kanalizasyon ve arıtma tesislerinin etüd-proje ve kontrollük işlerinde çalıştıktan sonra, 14 Haziran 1996 yılında aynı bölge müdürlüğünde şube müdürü, 31 Aralık 1998’de Bölge Müdür Yardımcısı, 19 Haziran 2000 tarihinde Bölge Müdür vekili, 24 Ocak 200l tarihinde asaleten Bölge Müdürü olmuştur. 20 Şubat 2003 tarihinde İller Bankası 1. Bölge (İstanbul) Müdürlüğüne Bölge Müdür Vekili olarak naklen atandı. 17 Kasım 2005 tarihinde İSU Genel Müdürlüğüne atanan İlhan Bayram evli ve 3 çocuk babasıdır. 2017 -2019 yıllarında Koceli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görev yaptı.2019 Nisan ayında Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak atandı.
İlhan Bayram, 7 Ekim 2024 tarihinde emeklilik kararını açıkladı