Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi ilana çıktı! Farklı kadrolarda 9 öğretim görevlisi istihdam edilecek…

Ülkemizin vakıf üniversitelerinden biri olarak faaliyetlerine devam eden Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi, istihdam çağrısı ile gündeme geldi. Üniversite yönetimi, yeni akademik personellere ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Ülkemizin vakıf üniversitelerinden biri

Eğitimleri, bilgi ve tecrübeleri doğrultusunda üniversitelerin akademik kadrolarında yer almak isteyen kişileri yakından ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. 2020- 2021 öğretim yılı itibari ile hizmet vermeye başlayan Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi, eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıkmış olduğunu bildirdi.

17 Kasım 2023 tarihli Resmi Gazete aracılığı ile söz konusu personel alımı ilanını yayınlayan Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi, farklı kadrolarda ve pozisyonlarda istihdam etmek üzere yeni akademi personellere ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Vakıf üniversitesi, ilan detaylarını ve başvuru sürecini paylaştı.

KOCAELİ SAĞLIK VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI İLANI

2457 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddeleri ile “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Hükümleri” doğrultusunda yeni öğretim elemanlarının alınacak olduğunu belirten Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi yönetimi, toplamda 9 kişiye ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. Başvuru süreci bugün itibari ile başlamış olan ilan kapsamında duyurulmuş olan eksik kadrolar ise şu şekilde sıralandı:

– Diş Hekimliği Fakültesi- Temel Bilimler Bölümü- Profesör: 1 kişi

– Diş Hekimliği Fakültesi Endodonti A.D.- Dr. Öğretim Üyesi: 1 kişi

– Diş Hekimliği Fakültesi- Protetik Diş Tedavisi A.D.- Dr. Öğretim Üyesi: 1 kişi

– Sağlık Bilimleri Fakültesi- Hemşirelik Pr.- Dr. Öğretim Üyesi: 1 kişi

– Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Fak.- Psikoloji Pr.- Dr. Öğretim Üyesi: 1 kişi

– Avrupa Meslek Yüksekokulu- Diyaliz Pr.- Dr. Öğretim Üyesi: 2 kişi

– Avrupa Meslek Yüksekokulu- Optisyenlik Pr.- Dr. Öğretim Üyesi: 1 kişi

– Avrupa Meslek Yüksekokulu- Tıbbi Görüntüleme ve Teknikleri Pr.- Dr. Öğretim Üyesi: 1 kişi

KOCAELİ SAĞLIK VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nda belirtilmiş olan şartları sağlayan ve başvuru yapılmak istenen pozisyon dahilinde belirlenmiş olan özel şartlara uygun olan herkesin ilana başvuru yapabileceğini belirten Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi, başvuru sürecinin bugünden itibaren 1 Aralık 2023 tarihine kadar devam edeceğini ifade etti. Aday başvurularının üniversitenin resmi internet sitesinde belirtilmiş olan evraklar ile birlikte şahsen kabul edileceğini ifade eden üniversite yönetimi, evrakların “Yeniköy Merkez Mahallesi Ilıca Cadde Bizim Sokak No: 29 Başiskele” adresine teslim edilmesi gerektiğini bildirdi.