Kocaeli Şehir Hastanesi'nde ameliyat krizi

Kocaeli'de Nisan ayından itibaren faaliyete geçen şehir hastanesinde sular durulmuyor. Kocaeli'nin en büyük hastanesi olan şehir hastanesinde bugün yaşanan elektrik arızası sebebiyle ameliyatlar durduruldu.

Kocaeli Şehir Hastanesi'nde ameliyat krizi

Nisan ayı itibariyle hizmet göstermeye başlayan ve Kocaeli'nin en büyük hastanesi olan şehir hastanesinde sıkıntıların önü arkası kesilmiyor. Yaşanan arızaları nedeniyle Kocaeli gündeminden düşmeyen şehir hastanesi bugün yaşanan bir olayla daha Kocaeli halkına pes dedirtti. Yaşanan elektrik arızasıyla yapılacak olan bütün ameliyatları durdurma kararı alan hastanede İl Sağlık Müdürü ve hastane yönetimi, hastanenin işletmesini yapan Gama ve Türkerler konuyla ilgili toplantıya girdi.

ELEKTRİK TESİSATINDA BÜYÜK HATALAR YAPILMIŞ

Geride bıraktığımız 10 aylık süreçte türlü türlü sıkıntılarla karşımıza çıkan şehir hastanesinde bugün yaşanan arızanın sebebi ise elektrik tesisatında büyük teknik hatalar yapıldığı iddialar arasında. Yapılan toplantının ardından en hızlı şekilde arızanın giderileceği ve ameliyatların öğleden sonra yapılabileceği belirtildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ