AK Parti Darıca’da sürpriz! Kongrede Köksal Şakar ve Gökmen Hastürk yarışacak

AK Parti Kocaeli’de kongreler başlıyor. 19 Ekim tarihinde Başiskele ile başlayacak ilçe kongreleri, 30 Kasım’da İzmit ile sona erecek. AK Parti Darıca’da ise 2 aday yarışacak.

AK Parti Darıca’da sürpriz! Kongrede Köksal Şakar ve Gökmen Hastürk yarışacak
Kocaeli Haber - AK Parti Darıca’da sürpriz! Kongrede Köksal Şakar ve Gökmen Hastürk yarışacak

AK Parti Kocaeli Teşkilatı'nda merakla beklenen kongreler 19 Ekim’de Başiskele İlçe kongresi ile başlıyor. İlçe kongreleri 30 Kasım’da İzmit ilçe kongresi ile sona erecek. İlçe kongreleri sonrasında daha sonra belirlenecek tarihte ise il kongresi yapılacak.

TALUS ŞAKAR’I DUYURMUŞTU

20 Ekim Pazar günü Darıca Bağlarbaşı Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecej olan AK Parti Darıca ilçe kongresinde 2 aday yarışacak. Geçtiğimiz günlerde İl Başkanı Şahin Talus, Darıca’da ilçe başkanı Köksal Şakar ile devam etme kararı aldıklarını duyurmuştu.

AK Parti Darıca’da sürpriz! Kongrede Köksal Şakar ve Gökmen Hastürk yarışacak - Resim : 1

Kongre sürecinin en hızlı yaşandığı ilçelerin başında gelen Darıca’da Gökmen Hastürk de adaylığını duyurdu. Partinin kuruluşundan bu yana kurucu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı başta olmak üzere partinin birçok kademesinde görev yapan Hastürk, ‘yarışta ben de varım’ dedi.

“EKİBİMİZ VE PLANLARIMIZ HAZIR”

Gökmen Hastürk adaylık ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “20 Ekim Pazar günü ilçemizde, partimize, davamıza yakışır, üzülenin değil heyecanın artacağı bir kongre yapacağız. Kurduğumuz genç dinamik ekibimizle davamıza, ilçemize, vatandaşımıza nefer olacağız. Teşkilata gönül vermiş dava bilincinde ekibimizi ve planlarımızı kurduk. Programlarımız ve projelerimiz hazır. Kongreye ve bu yolda ilerlemeye sonuna kadar hazırız.

AK Parti Darıca’da sürpriz! Kongrede Köksal Şakar ve Gökmen Hastürk yarışacak - Resim : 2

“KİMSEYİ RAKİP GÖRMEDEN…”

Genel Başkanımıza yakışır il başkanımla kol kola uyum içerisinde çalışarak ilçemizi refah seviyeye ulaştıracağız. Kimseyi rakip görmeden şahsileştirmeden çıktığımız bu yolda alnımızın akıyla çıkacağız. Tek hedefimiz Bayrağı ve çıtayı daha yükseğe çıkarmak olacak. Bu yolda yanımızda olan ekibime ve bize destek çıkan herkese teşekkür ederim.”

Kaynak: Cansu Kızılkaya
Köksal Şakar Gökmen Hastürk AK Parti Kocaeli Teşkilatı