AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz: Açmadık, çalınmadık kapı bırakmadık

AK Parti Gölcük İlçe Kongresinde açılış konuşmasını AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz gerçekleştirdi. Yavuz, “Teşkilatlarımızla birlikte açmadık, çalınmadık kapı bırakmadık. Elimizden geleni hiçbir zaman eksik etmedik. Bunun sonucunda Kocaeli’de 2. ilçe olduk” dedi.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz: Açmadık, çalınmadık kapı bırakmadık

AK Parti Gölcük İlçe Kongresi Gölcük Kongre Merkezi’nde başladı. Kongreye mevcut Başkan Kemal Yavuz tek aday olarak katıldı. 401 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede ilçe başkanı dahil ilçe yönetimi, 52 il delegesi seçecek.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz: Açmadık, çalınmadık kapı bırakmadık - Resim : 1

“AÇMADIK, ÇALINMADIK KAPI BIRAKMADIK”

Kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, “Çok coşkulu bir kongre yapmak isterdik fakat geçtiğimiz günlerde yaşadığımız terör lanetinde şehitlerimiz ve terörün bir an önce kesilmesi için canlarını ortaya koyan güvenlik güçlerimiz için Allah’tan rahmet diliyorum, yaralılarımız için şifa diyorum. Cumhurbaşkanımızla çıktığımız bu yolda bugüne kadar gelmeyi başardık. İnşallah rabbim Cumhurbaşkanlığımızın önderliğinde bu belaları def etmeyi nasip edecek.

Teşkilatlarımızla birlikte açmadık, çalınmadık kapı bırakmadık. Elimizden geleni hiçbir zaman eksik etmedik. Ona buna takılmadan, yoldan menzilden şaşmadan hedefe doğru ilerledik. Bunun sonucunda Kocaeli’de 2. ilçe olduk. Elhamdülillah bütün başarı Cumhurbaşkanımızın ve bu salonu dolduran teşkilatlarımızındır. Değerli İl Başkanım, değerli Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanım yaşadığımız elim hadiseden dolayı sakin, bize yakışır bir kongre yapmak istedik. Bundan sonraki süreçte korku değil, cesaretini öne çıkararak, ötekileştirmeden, herkesi kucaklayarak devam edeceğiz.”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz: Açmadık, çalınmadık kapı bırakmadık - Resim : 2

"HAİN SALDIRIYI KINIYORUM"

İkinci konuşmayı gerçekleştiren Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Saygıdeğer MKYK üyelerimiz, il başkanımız, kıymetli milletvekillerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, önceki dönem il başkanlarımız. TUSAŞ’ta gerçekleştirilen hain saldırı kınıyorum. Hem bu saldırıda, hem de daha önce vatanımızı korurken ölen şehitlerimizi saygıyla yad ediyoruz.

“AK PARTİ HİZMET VE ESER PARTİSİDİR”

Az önce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın videoda ifade ettiği gibi, AK Parti hizmet ve eser partisidir. Yeniden güçlü ve büyük Türkiye’nin inşası ve Türkiye Yüzyılının gerçekleşmesi için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bir günümüzü bile boş geçirmeden, tüm gücümüzle çalışacağız. Tahir başkanımızın vizyonu mutlu şehir Kocaeli vizyonunu gerçekleştirmek için, Gölcük olarak buna destek vermeye devam edeceğiz. Bir şehre geldiğinizde önce şehirlerarası otobüs terminalidir, Allah’ın izniyle kısa sürede bu terminal hayata geçecek. Sonrasında hükümet konağımız önümüzdeki sene tamamlanacak. Kısa süre önce Cumhurbaşkanımızın katılımıyla devlet hastanemiz açıldı.

“TAHİR BÜYÜKAKIN BÜYÜK ŞANS”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Şehircilik Bakanlığımızın desteğiyle açılan kentsel dönüşüm alanını gördüler. Çalışma ve eser üretmeye devam edeceğiz. Tahir Büyükakın’ın 2019’da ne kadar büyük bir şans olduğunu ifade etmiştim. Başkanımla sürekli istişare halindeyiz, bunların hepsi sizin desteğinizle hayata geçti. Hizmet partisi olan AK Parti için, “Mutlu Şehir Kocaeli” için Türkiye Yüzyılı için durmak yok yola devam ediyorum. Seçilen başkanımızı kutluyorum, başarılarını diliyorum" dedi.

Kaynak: Eren DEMİRTÜRK
Ak Parti Gölcük 8. Olağan Kongre Ali Yıldırım Sezer Kemal Yavuz