AK Parti İzmit’te aynen devam! İlk mesajı Nokta Gazetesi’ne verdi

AK Parti’nin ilçe kongreleri devam ediyor. Ne olacağı en çok merak edilen ilçelerden biri kuşkusuz İzmit’ti. AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, İzmit İlçe Teşkilatında Halil Güngör Dokuzlar ile yola devam edileceğini duyurdu.

AK Parti İzmit’te aynen devam! İlk mesajı Nokta Gazetesi’ne verdi

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“İlçe kongrelerimizde şimdiye kadar 6 İlçe Başkan Adayımızı açıklamış, 3 kongremizi tamamlamıştık. İlçe Başkan Adaylarımızın ikinci bölümünü açıklamaya İzmit ile başlıyoruz.
Kocaeli Kongre Merkezi’nde 9 Kasım’da gerçekleşecek İzmit İlçe Kongremizde Genel Merkez ve teşkilatımızla yaptığımız istişareler sonucu adayımız mevcut İlçe Başkanımız Halil Güngör Dokuzlar olacak. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

KALDIĞIMIZ YERDEN, GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE

Nokta Gazetesine özel açıklama yapan İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar şu ifadeleri kullandı: ““Bundan sonra daha büyük bir azimle kaldığımız yerden devam edeceğiz. Görev bize tevdi edeli 10 dakika oldu. Görevi bize yeniden tevdi eden siyasi büyüklerimize teşekkür ediyorum. Yapacak çok şey var. İzmit’te kaldığımız yerden, daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

HALİL GÜNGÖR DOKUZLAR KİMDİR?

1974 İzmit doğumlu. Breyer State Universty ( İş Yönetimi ) Lisans mezunu. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi dördüncü sınıf öğrencisi. Gıda üretim ve pazarlama üzerinde Doğu Marmara Bölgesi’nde ( bakliyat ) dağıtım yapan ( Dokuzlar Gıda ) ortağı. Uzun yıllar Rumeli – Balkan STK’larında kurucu üye ve başkanlık görevlerinde bulundu. Aikido Sporu ile ilgilenmekte olup, Kocaeli ve Sakarya bölgelerinde antrenörlük ve kişisel gelişim seminerleri vermekte. AK Parti’de il yöneticiliği dahil çeşitli kademelerde görev alan Halil Güngör Dokuzlar, ilçe başkanı olarak ikinci dönemini yaşayacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Şahin Talus Halil Güngör Dokuzlar Ak Parti