AK Parti'de 2 aday daha belli!

AK Parti'de kongre süreci devam ediyor. Ak Parti tarafında iki aday daha belli olurken Ak Parti mevcut başkanlar ile "yola devam" dedi.

AK Parti'de 2 aday daha belli!
AK Parti Gölcük'te yola devam dedi

AK Parti'de kongre süreci hız kesmeden devam ediyor. İki adayını daha belirleyen AK Parti, iki adayıyla da yola devam dedi. Bu çerçevede mevcut İlçe Başkanı Kemal Yavuz ve mevcut İlçe Başkanı Nurettin Okudan ile yola devam kararı alındı.

"ÇIKAR DEĞİL HİZMET AŞKIYLA..."

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadeleriyle biz çıkar birliği yapmış bir hareket değil Türkiye’ye hizmet aşkıyla gönül birliği, kader birliği, yol ve dava arkadaşlığı yapmış bir siyasi partiyiz. Milletimizin taleplerinin hayata geçirilmesinde partimizi ana zemin hale getirecek kongrelerimizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

"HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM"

Gölcük AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz ise yaptığı açıklamada, "Genel Merkezimizin, teşkilatımızın ve İl Başkanımız Sayın Şahin Talus’un güveniyle, Gölcük İlçe Başkanlığı görevime devam etmenin gururunu yaşıyorum. Bu sorumluluğu layıkıyla yerine getirmek için azimle çalışmaya devam edeceğiz. Partimizin güçlü geleceği için çıktığımız bu yolda destek veren herkese, özellikle İl Başkanımız Sayın Şahin Talus’a teşekkür ediyorum. Gölcük’ümüz için hayırlı olmasını diliyor, milletimize en iyi şekilde hizmet etmeye dün olduğu gibi bugünde #DurmakYokYolaDevam"dedi.

SEZER'DEN TEBRİK

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer "AK Parti İl Başkanımız Sayın Dr. Şahin TALUS tarafından; 26 Ekim 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilecek Gölcük İlçe Kongremizde, göreve devam edeceği açıklanan mevcut İlçe Başkanımız Sayın Kemal YAVUZ’u tebrik ediyor, görevinde muvaffakiyetler diliyorum" dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Ak Parti Şahin Talus Kemal Yavuz