CHP’li yöneticiden partisine bomba gönderme! Hangi zümreyi işaret etti?

CHP’li il yöneticisinden partisine bomba gönderme! Parti içindeki hangi grup ya da zümreyi işaret ettiği merak edildi. İşte o açıklama...

CHP’li yöneticiden partisine bomba gönderme! Hangi zümreyi işaret etti?

CHP’nin il gençlik kolları yönetiminde görev alan, bu dönem de partinin sosyal medyasından sorumlu il başkan yardımcısı Gökhan Keser, bomba bir açıklama yaptı. Parti içine net bir gönderme yapan Gökhan Keser, etnik kimlik üzerinden yapılmaya çalışılan üstünlüğe vurgu yaptı.

BİZİM GİBİLERLE…

CHP İl Başkan Yardımcısı Gökhan Keser açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“30’unda 35’inde bu partinin kapısından içeri girenlerle aynı düşünemeyiz. Reaksiyonlarımız farklı olur. Derdimiz en önde olmak değildir. Gençlik kollarından gelip CHP’yi 6 oku dağlara taşlara kazıyanlar anlar bizi. Bu yüzdendir ki mücadelemiz dişe diştir. Bizim gibilerle iktidara yürüyecek ülkeyi bizim gibilerle yöneteceğiz.

AYRICALIK İSTEMEYİZ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurucu iradesi budur. Bizler “AYRICALIK” istemeyiz. Her Türk vatandaşı gibi anayasanın dayandırdığı eşitliği kabul ederiz. Etnik kimliğiyle üstünlük yarışına girmeden 1919’da Samsun’a çıkanların torunları olarak mücadelemiz “AYRICALIKSIZ” devam edecektir!”

Kaynak: HABER MERKEZİ
CHP İl Gençlik Kolları Gökhan Keser