Fatma Kaplan Hürriyet MHP İzmit'i ziyaret etti!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, MHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet İlker Kazan'ı ziyaret etti.

Fatma Kaplan Hürriyet MHP İzmit'i ziyaret etti!

İzmit Belediye Meclisi'nde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) geçmiş dönem Meclis Üyesi Mehmet İlker Kazan, MHP Kocaeli İl Başkanlığına Tuncay Batı'nın atanmasının ardından MHP İzmit İlçe Başkanlığı görevine getirildi. Atama sonrası Kazan, birçok siyasi tarafından ziyaret edilmeye başlandı.

Fatma Kaplan Hürriyet MHP İzmit'i ziyaret etti! - Resim : 1

"DOSTLUKLAR UNUTULMAMALIDIR"

MHP İzmit İlçe Başkanlığı'nda, Kazan'a Ziyarette bulunan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, "Siyasette tabi ki eleştirilerimiz olur, siyaset dışında hepimiz kent insanıyız. Dostluklar unutulmamalıdır." dedi.

Fatma Kaplan Hürriyet MHP İzmit'i ziyaret etti! - Resim : 2

"İYİ BİR YÖNETİM OLUŞTURDUK"

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Kazan, "Hepimiz İzmit için buradayız. Daha önce yaptığınız gibi İzmit için bir taş üstüne bir taş koymak için çalışacağız. Sizlerden çiçek almak güzel, bir kadından çiçek almak da gerçekten ilginç. Her zaman her yerde başkanımızsınız. Sınırlarımız izin verdiği sürece Cumhur İttifakı olarak her zaman yanınızdayız. Geçmiş ve bugünü harmanlayarak iyi bir yönetim oluşturduk, sizi de inşallah önümüzdeki seçimde görevden uğurlayacağız" dedi.

Fatma Kaplan Hürriyet MHP İzmit'i ziyaret etti! - Resim : 3

"BİR TAŞ ÜSTÜNE TAŞ DA BİZ KOYALIM"

"Hepimiz İzmit için buradayız, onurlu bir şekilde daha önce yaptığımız şekilde İzmit'e sizin koyduğunuz bir taş üstüne bir taşta biz koyalım düşüncesiyle bunu yapacağız" dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ
İlker kazan MHP Kocaeli İl Başkanlığı Fatma Kaplan Hürriyet