Gölcük’e Sayan, Körfez’e Demiröz geliyor

AK Parti Kocaeli’de ilçe kongreleri hız kesmeden devam ediyor. Hafta sonu Gölcük ve Körfez kongreleri olacak. Her iki kongreye de Genel Başkan Yardımcıları gelecek.

Gölcük’e Sayan, Körfez’e Demiröz geliyor

AK Parti Kocaeli, ilçe kongrelerine Kartepe ve Darıca ile başlayarak önemli bir adım attı. Kartepe'deki kongrede, Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri'nin katılımıyla Murat Yılmaz ilçe başkanı seçildi. Darıca'da ise Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’in katılımıyla Köksal Şakar, yeni ilçe başkanı oldu.

BETÜL SAYAN GELİYOR

Kongreler bu hafta sonu Gölcük ve Körfez ile devam edecek. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, 26 Ekim Cumartesi günü saat 11:00’de Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilecek Gölcük İlçe Kongresi'nde Kemal Yavuz’un ortak aday olarak belirlendiğini duyurdu. Bu kongrede, Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya'nın da katılması bekleniyor.

VEDAT DEMİRÖZ YER ALACAK

Gölcük kongresinin ardından, 27 Ekim Pazar günü Körfez İlçe Kongresi düzenlenecek. Bu kongrede, Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz yer alacak. Talus, dört ilçe kongresinin ardından teşkilatlarıyla bir araya geldiklerini ve ilk iki kongredeki coşkunun kendilerini heyecanlandırdığını dile getirdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Ak Parti Fatma Betül Sayan Kaya Vedat Demiröz