MHP Dilovası İlçe Başkanı Gencay Söğütçü: Biz üstümüze düşeni yapacağız!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dilovası İlçe Başkanlığı’na geçen ay atanan Gencay Söğütçü bu sabah basın ve muhtarlarla tanışma toplantısı düzenledi. Söğütçü, "Biz üstümüze düşeni yapacağız" dedi.

MHP Dilovası İlçe Başkanı Gencay Söğütçü: Biz üstümüze düşeni yapacağız!

MHP Kocaeli İl Başkanlığı’na Tuncay Batı’nın başkan olarak atanmasıyla birlikte başlayan hareketlilik devam ediyor. Dilovası İlçe Başkanı Erdem Sıtar’ın istifa etmesinin ardından göreve Gencay Söğütçü’nün getirildiği duyurulmuştu. Gencay Söğütçü bugün ilçe başkanlığında tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıya MHP İl Yönetimi üyesi Dündar Polat, MHP Dilovası Kadın Kolları Başkanı Ferda Düz ve 12 ilçenin mahalle muhtarları katılım sağladı.

“DİLOVASI’NI EVİMİZ GİBİ GÖRÜYORUZ “

Programda konuşan MHP Dilovası İlçe Başkanı Gencay Söğütçü, başkanlık görevini yeni aldığını ve birlik beraberlik içersinde çalışacaklarını vurguladı. Söğütçü, “Birlik beraberlik içersinde muhtarlarımız olsun Dilovası halkı ve medyayla birlikte bu işi başaracağız. Muhtarlarımız, bizim baş tacımızdır. Onlarla birlikte hareket ederek, ilçemizin ihtiyaçlarına yönelik her türlü desteği sağlamaya hazırız. Çünkü bizler, Dilovası’nı evimiz gibi görüyoruz. Burada yıllarımız geçti.

“BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ"

Dilovası’ndaki 12 mahalle muhtarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaktan yanayız. Muhtarlarımızın bu tür programlara katılımları bizleri memnun ediyor. Allah, birlik ve beraberliğimizi daim etsin.

“SIKINTILARI KAYIT ALTINA ALACAĞIZ"

Hiç kimseyi ayırmadan, köylerden başlayarak yönetimdeki arkadaşlarla birlikte kimin derdi ve sıkıntısı varsa kayıt altına alacağız. Dilovası’nda sıkıntılar neler bunlara bakacağız. Biz üstümüze düşeni yapacağız ve ilerleyen zamanlarda göreceksiniz inşallah. Bu yolda önemli olan kırıcı olmadan birlik ve beraberlik içerisinde yürümek" dedi.

KADIN KOLLARI BAŞKANINI AÇIKLADI

MHP Dilovası İlçe Başkanı Söğütçü son olarak, MHP Dilovası Kadın Kolları Başkanı’nın Ferda Düz olduğunu açıklayarak basın mensuplarına ve muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

MHP Dilovası İlçe Başkanı Gencay Söğütçü: Biz üstümüze düşeni yapacağız! - Resim : 1

MHP Dilovası İlçe Başkanı Gencay Söğütçü: Biz üstümüze düşeni yapacağız! - Resim : 2

Kaynak: HABER MERKEZİ
MHP Kocaeli İl Başkanlığı Gencay Söğütçü Dilovası İlçe Başkanlığı