Murat Karaturp'tan Yeniden Refah Partisi eleştirisi

Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanı Murat Karaturp Nokta Tv ekranlarında yayınlanan Şehrin İçinden programında konuştu. Karaturp Yeniden Refah Partisi’nin Kocaeli’de milletvekili kazanmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Murat Karaturp'tan Yeniden Refah Partisi eleştirisi

Nokta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Cansu Kızılkaya’nın sunduğu Şehrin İçinden programının bugünkü konuğu Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanı Murat Karaturp oldu. Programda konuşan Karaturp Yeniden Refah Partisi ile ilgili, “Kocaeli’de milletvekili kazanmasının sebebi oy verenlerin çoğu kim olduğunu bile bilmiyordu” dedi.

OY VERENLERİN ÇOĞU KİM OLDUĞUNU BİLMİYORDU

Karaturp, Yeniden Refah Partisi ile ilgili olarak, “Kocaeli’de milletvekili kazanmasının sebebi oy verenlerin çoğu kim olduğunu bile bilmiyordu,” dedi. Yeniden Refah Partisi'nin Milli Görüş söylemleri hakkında da, “Yeniden Refah Partisi Milli görüşün devamı söylemleri onların söylemidir,” ifadesini kullandı.

HANGİ PRENSİBE UYGUN?

Karaturp, “Bugün fabrikalarımız kapandı, limanlarımız özelleştirildi. Köfteci Yusuf olayı oldu, domuz etini kanunlaştırıldıldı. Faiz bugün yüzde 50. Milli görüşün hangi prensibine uygun bir davranış bunlar?” şeklinde eleştirilerini sürdürdü.

VERİ OLARAK ŞUNLARI YAPTILAR DİYEMEM

Ak Parti'nin milli görüşle ne kadar bağdaşmadığını anladıysak, Yeniden Refah için de “veri olarak şunları yaptılar” diyebileceğimiz bir yönetim hakkı onlara doğmadı, dedi. Karaturp, “Ak parti iktidarı iktidardan oluyordu. 6’lı masa halkın umudu oluyordu,” ifadelerine yer verdi. Karaturp, “Muhafazakar kesim Yeniden Refah oraya geçmeseydi bu kadar destek vermeyecekti,”

5 MİLLETVEKİLİ ÇIKARMASINI BAŞARILI BULUYORUM

“Siyaset çok farklı bir şey. Milletvekili kazanmasının sebebi oy verenlerin çoğu kim olduğunu bile bilmiyordu. Ak parti tarafından oy alındı. Milletvekilliği yaptıkları kişiyi bir kişi bile tanımıyordu,” diyen Karaturp, bu durumun yanı sıra “5 milletvekili çıkarması evet başarıydı ve bunu kendi partisiyle yapması başarıdır,” dedi.

Murat Karaturp'tan Yeniden Refah Partisi eleştirisi - Resim : 1Murat Karaturp'tan Yeniden Refah Partisi eleştirisi - Resim : 2

Murat Karaturp'tan Yeniden Refah Partisi eleştirisi - Resim : 3

Kaynak: HABER MERKEZİ
Murat Karaturp Yeniden Refah Partisi Saadet Partisi