Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Stadyumu bağlantı yolu 6 sene sonra tamamlandı!

2018 yılında açılan Kocaeli Stadyumu’na giden yol tamamlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın stad yolunun açıldığını şu sözlerle duyurdu, “Çok zorluk çektiniz, bazen bize kızdınız. Ama bu sıkıntıyı giderdik.”

2018 yılında açılan Kocaeli

2013 yılında inşaatına başlanan Kocaeli Stadyumu 2018 yılında tamamlanarak açılmıştı. Stada ulaşımın zor olması taraftarlar tarafından sıkça eleştiriliyordu. Alikahya’da bulunan Kocaeli Stadyumuna giden bağlantı yolu ise nihayet açıldı.

“TRAMVAYI DA YAPIYORUZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın 440 milyona mal olan yolun açıldığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Büyükakın paylaşımında özür dileyerek müjdeyi verdi. İşte o paylaşım: “Çok zorluk çektiniz, bazen bize kızdınız, maça gelmek istemediniz. Ama Allah’ın izniyle bu sıkıntıyı da giderdik, 440 Milyon TL yatırımla stadımızın yolunu yaptık. Artık sevdamıza daha rahat ve kolay ulaşacağız. Tramvay’ı da yapıyoruz, güzel transfer haberleri de geliyor. Tek bir şey kaldı süper lige çıkmak onu da hep beraber başaracağız.”