Kocaeli Sümerspor Kürek Kulübü’nü hiçbir şey durduramıyor

Vasfi Aşçı

Vasfi Aşçı

Tüm Yazıları

Türkiye Kürek Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 3 Ağustos’ta Rize de yapılan deniz küreği Türkiye Şampiyonası’na Kocaeli Sümer Spor Kürek Kulübü 11 büyük takım, 4 de master sporcusu olmak üzere toplam 15 sporcu ve 3 antrenör ile katıldılar. Toplam 8 tekne sınıfında yapılan yarışmalarda 1X erkekler ve 2X kadınlar tekne sınıflarında Sümerspor rakiplerini geride bırakarak Türkiye şampiyonu oldu.

YILLARDIR SÜREN BAŞARI

1X Erkeklerde Efe Subaşı, 2X Kadınlarda Merve Bayram ve Sinem Ezgi Şarlı ile elde edilen 2 birinciliğin yanı sıra 2X Erkekler, 4X+ Kadınlar ve 4X+ Erkekler tekne sınıflarında da Türkiye 2.si olarak toplam 3 tekne sınıfında da gümüş madalyanın sahibi olan Kocaeli Sümerspor genel toplamda yarışmaların daha önceki yıllarda olduğu gibi en başarılı kulübü olmayı başardı. Yaklaşık 4 aydır İzmit teki faaliyet gösterdiği alandan uzaklaştırılan ve henüz çalışabilecekleri bir alanı ve kayıkhanesi olmayan Kocaeli Sümer Spor Kürek Kulübü, Sakarya Su Sporları Merkezi’nde hazırlıklarını ve çalışmalarını devam ettiriyor.

ÜMMET SUBAŞI FARKI

Her türlü zorluğa ve göçebe hayatı yaşamalarına rağmen Kocaeli Sümerspor Kürek Kulübü’nün başarılı olmasına hiçbir şey engel olmuyor. Engel olamıyor çünkü gerçekten disiplinli, programlı ve özveriyle çalışan yönetim kurulu, antrenörleri ve sporcu kitlesi var. Kentimizin ve ülkemizin örnek spor kulüplerinden biri olan Kocaeli Sümerspor’da başantrenör Ümmet Subaşı hocamıza tek kelime ile helal olsun. Ümmet hocamız 37 yıldan beri kürek sporunun içinde, 14 yıl boyunca profesyonel sporculuğunun ardından Hereke, Galatasaray, Fenerbahçe gibi kulüplerde antrenörlük yaptı.

O TESİSİ BEKLİYORLAR

Hep ilkleri başarmasını bildi. Kürek sporuna birçok yetenekli isim kazandırdı. Başarılı bir antrenör Ümmet Subaşı… Aynı ciddiyet ve sorumluluk içerisinde yoluna devam ediyor. Güzel şeyler yapıyor ve herkes tarafından takdir ediliyor. Altyapıda birçok antrenörü var, hepsi özverili çalışıyor. Her daim yolları açık olsun. Kocaeli Sümer Spor Kürek Kulübü ailesi ve camiası aylardır yapımı devam eden Başiskele’deki su sporları merkezinin bitmesini ve bu merkezde faaliyetlerini sürdürmeyi dört gözle bekliyor.

Kocaeli Sümerspor Kürek Kulübü’nü hiçbir şey durduramıyor - Resim : 1 Kocaeli Sümerspor Kürek Kulübü’nü hiçbir şey durduramıyor - Resim : 2 Kocaeli Sümerspor Kürek Kulübü’nü hiçbir şey durduramıyor - Resim : 3 Kocaeli Sümerspor Kürek Kulübü’nü hiçbir şey durduramıyor - Resim : 4 Kocaeli Sümerspor Kürek Kulübü’nü hiçbir şey durduramıyor - Resim : 5