Vural Çelik neden öldü? Avrupa Yakası Kubilay hastalığı nedir? Ölüm sebebi ne? Vural Çelik kimdir?

Avrupa Yakası'nın Kubilay karakteri ile gönüllere taht kuran Vural Çelik öldü mü? Ölüm sebebi ne? Vural Çelik kimdir? İşte detaylar...

Vural Çelik neden öldü? Avrupa Yakası Kubilay hastalığı nedir? Ölüm sebebi ne? Vural Çelik kimdir?

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Vural Çelik, 51 yaşında yaşamını yitirdi. "Avrupa Yakası" dizisindeki Kubilay karakteriyle tanınan Çelik’in ani ölümü, sanat camiasında ve hayranlarında büyük bir üzüntü yarattı.

VURAL ÇELİK NEDEN ÖLDÜ?

Vural Çelik’in bir süredir hastanede tedavi gördüğü biliniyordu. Menajeri Rasim Özcan, Çelik’in şeker, kalp ve tansiyon gibi sağlık problemleri yaşadığını belirtti. Özcan, "Henüz yeni öldü; ölüm haberi doğru fakat neden öldüğüyle ilgili net bir şey söyleyemiyorum. Hastanedeydi," dedi. Ölüm nedeninin yapılacak incelemeler sonrası kesinlik kazanacağı ifade edildi.

HASTALIĞI NEYDİ?

Çelik’in sağlık durumu hakkında fazla bilgi verilmedi. İki gün önce hastaneden bir video paylaşan Vural Çelik, "Hastanede yattığım kadar dizi çekseydim şimdiye ev, araba çekmiştim," demişti. Bu paylaşım, hayranlarını hem güldürmüş hem de endişelendirmişti.

VURAL ÇELİK KİMDİR?

Vural Çelik, 1969 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olduktan sonra kariyerine tiyatro ile başladı. Tiyatro dışında sinema ve dizi sektöründe de aktif olan oyuncu, özellikle komedi performanslarıyla tanındı. "Avrupa Yakası" dizisinde canlandırdığı Sertaç karakteri ile geniş kitlelerce tanındı.

SANAT CAMİASINI YASA BOĞDU

Vural Çelik’in ani ölümü, sanat camiasında ve sevenleri arasında derin bir üzüntü yarattı. Hayranları ve meslektaşları, sosyal medyada paylaşımlar yaparak duygularını ifade ediyor. Sanatçı, ardında birçok unutulmaz eser ve anı bıraktı.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Avrupa yakası Vural Çelik Vefat