Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de 260 bin liraya Opel Astra!

Kocaeli’de 2005 model Opel Astra marka otomobil, icradan satılığa çıkıyor. Muhammen bedel ise sadece 260 bin TL!

Kocaeli’de 2005 model Opel

Sıfır otomobil ve ikinci el otomobil fiyatlarının rekora koştuğu ve al-satcıların oto pazarlarında fink attığı şu günlerde, Basın İlan Kurumu’nun resmi sitesi olan ilan.gov.tr, vatandaşların ilgisini çekiyor. Uygun fiyata otomobil sahibi olmak isteyenler ilan.gov.tr’de yer alan otomobil ilanlarını araştırıyor.

BÜYÜK FIRSAT

Pandemi, ekonomik kriz ve yüksek enflasyon derken bozulan ekonomik düzen ve değişen gelir – gider dengesi, vatandaşın elinde ve avucunda ne varsa almaya devam ediyor. Acil nakde sıkışan ve borçlarını zamanında ödeyemeyen vatandaşların otomobilleri icradan satışa çıkıyor. Kimileri için üzücü olan bir durum kimileri için büyük bir fırsat olabiliyor.

2002 MODEL RENAULT MEGANE

Körfez Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından yayımlanan bir ilan yine dikkat çekti. Türkiye’nin en çok tercih edilen otomobil markalarından olan Alman mühendislik harikası Opel’in 2005 model Astra modeli icradan satışa çıkarıldı. Söz konusu araç için belirlenen muhammen bedel ise sadece 260 bin TL. Araç için ilk ihale 18 Eylül günü saat 14.04’te gerçekleştirilecek. Eğer alıcı çıkmazsa ikinci satış 23 Ekim 14.04’te gerçekleştirilecek. Aracın bilgileri ise şöyle:

41F5445 Plakalı , 2005 Model , OPEL Marka , YENİ ASTRA 1,6İ HB ELG Tipli , Z16XEP20DN3718 Motor No’l .

Aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/15 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

İLAN BİLGİLERİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN!