Kocaeli'de alışık olmadığımız bir lansman gerçekleşti!

Berkan Aslan

Berkan Aslan

Tüm Yazıları

Geçtiğimiz gün, Kocaeli Kartepe Dedeman Otel'de gerçekleştirilen muhteşem bir lansmana davet edildim.

Lansmanı Ünlü Manken & Sunucu Sevgili Özlem YILDIZ sundu. Hemen girişte güler yüzlü hostes personellerinden, lansman alanına giderken yerde bulunan kırmızı halıya, doğa temalı çiçek süslemelerinden, trio grubuna kadar, sahnesinden ses ışık sistemine, dev ekran videowollundan, örnek Tiny House'una, ikramlardan Küpçü Ailesinin ilgisine kadar her şey özenle hazırlanmış ve servis edilmişti.

Küpçüler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Metehan Küpçü, birbirinden bağımsız 63 Tiny House’u Kocaeli'nin ve Türkiye'nin beğenisine sundu. Şirketin Proje Müdürlüğünü Kocaeli'nin yakından tanıdığı sevilen bir ismi Sevgili Çağnur ORAK üstlendi. Ayrıca şirketin Basın & Medya Danışmanlığını Kocaeli'nin deneyimli bir ismi olan sevgili Semrel AŞÇI yürütüyor.

HAN BAHÇE TİNY HOUSE KÖYÜ Projesi Türkiye'de çok büyük ses getireceğe benziyor . Demedi demeyin bu projeden sonra benzer bir çok proje art arda gelecek.

Lansman beni çok etkiledi, çünkü 26 yıldır bu şehirde yaşayan biri olarak itiraf etmeliyim ki bugüne kadar gördüğüm en iddialı en şık , en profesyonel lansmanlardan biriydi. Kocaeli'ye değer katmış bir çok iş insanı birçok marka şirket bulunurken bugüne kadar böylesine samimi , etkileyici bir organizasyon görmedim.

HEP SÖYLÜYORUM BU ŞEHRİN VİZYON SORUNU VAR. 2023 YILINDA BÖYLESİNE MUHTEŞEM BİR LANSMAN HEM BANA HEMDE KOCAELİ'MİZE İYİ GELDİ.

Küpçü ailesine bol kazançlar diliyorum. Bir Sonraki Projelerini ve Özellikle Lansmanlarını Merakla Bekliyorum.

Gelelim TİNY HOUSE KÖYÜ'nün Özelliklerine ;

Akmeşe 'de 20 dönüm arazi üzerine kurulu,tüm alt yapıları bitmiş, 63 adet birbirinden bağımsız 250 m2 parsellerden oluşan özel yaşam alanlarının tümü tapulu.250 M2 arsa üzerine kurulu , yaklaşık 50 M2 lik TİNY HOUSE ların tamamı profesyonel işçilik ile harmanlandı.İçerisinde yatak odaları , mutfağı , banyo wc si , ve yemek masası bulunuyor. Geniş büyük bir veranda ve üzerinde jakuzisi ile kendinizi şımartabiliyorsunuz. İki araçlık otoparkı ve sınırlarınızı taş duvar ile çevreleyen bir yaşam alanına sahip olabiliyorsunuz.

Yaklaşık 50 m2 içi full lüks donatılmış TİNY HOUSE PROJESİ ise gerçekten de muhteşem. Yalıtımından , işçiliğine , jakuzisinden mutfağına, minimalist tasarımından sağlamlığına kadar her şey düşünülmüş.

YANİ KISACA ;

Akmeşe'de Doğa İle İç İçe Şehrin Gürültüsünden Uzak , Sevdiklerinizle Huzurlu Bir Yaşam İstiyorsanız Anahtar Teslimi , Güvenlikli Bu Projeden Bir Tanede Siz Almalısınız.

Lansmana Özel Fiyatlar İçin Elinizi Çabuk Tutun.