Kocaeli’de bütün çocuk acilleri kapatıp… Bir doktor var!

Kocaeli Şehir Hastanesi gibi Türkiye’nin en büyük sağlık komplekslerinden birinin hizmete alınması, Kocaeli’nin sağlıktaki aksamalarını gidermeye yetmiyor

Kocaeli’de bütün çocuk acilleri kapatıp… Bir doktor var!

Kocaeli Şehir Hastanesi Türkiye’nin en büyük sağlık komplekslerinden biri. Ancak Şehir Hastanesinin devreye girmesi, Kocaeli’de yeni bir sağlık krizinin yaşanmasına da yol açtı. Birçok doktor çevre hastanelerden Kocaeli Şehir Hastanesine kaydırılırken, randevu sistemi ve muayene noktasında gerekli rahatlığa ne yazık ki ulaşılamadı.

SAĞLIKTA SORUN VAR

Birçok hastalık alanında Kocaeli Şehir Hastanesi dahil, hastanelerden randevu almak oldukça zorlaşırken, vatandaşlardan konuyla ilgili her geçen gün farklı farklı şikayetler de geliyor. İşte onlardan biri, Çocuk Acil meselesi.

TEPKİ GÖSTERDİ

Bir dönem İyi Parti’de de siyaset yapan ve ilçe yöneticiliği gibi görevler üstlenen Gencay Çüçen, sosyal medya hesabında çocuk acil sorununu gündeme getirdi. Pazar gecesi yaşadığı olayı sosyal medya hesabından dile getiren Gencay Çüçen, çocuk acilleri konusuyla ilgili tepkili bir paylaşım yaptı.

BİR DOKTOR VAR!

Gencay Çüçen, Kocaeli Şehir Hastanesinde birçok vatandaşın sıra beklediği anın fotoğrafını paylaşarak, “Bütün çcuk acilleri kapatıp insanları Şehir Hastanesine yönlendirdiniz. Ama bir tane doktor var, kaç tane ilçe var! Koca İzmit’te bir doktor ne yapsın! Ne diyeyim, Allah sizi bildiği gibi yapsın” ifadelerine verdi.

Kocaeli’de bütün çocuk acilleri kapatıp… Bir doktor var! - Resim : 1

Kaynak: HABER MERKEZİ