Kocaeli'de Emir Can İğrek rüzgarı!

8 Mart Dünya kadınlar günü kapsamında düzenlenen Kadın Festivali'nde Emir Can İğrek rüzgarı esti.

Kocaeli'de Emir Can İğrek rüzgarı!
İzmit Belediyesi ve 41 Burda AVM ortaklığında bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Kadın Festivali'nde sevilen şarkısı Emir Can İğrek sevenleriyle buluştu. 41 Burda AVM'nin otoparkında gerçekleşen konser İzmitli vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.
Kocaeli'de Emir Can İğrek rüzgarı! - Resim : 1
“KADIN FESTİVALİMİZİ 8 MART'A DENK GETİRMEK İSTEDİK"
Konserden sonra Emir Can İğrek'e hediye takdiminde bulunan Fatma Kaplan Hürriyet, "Bugün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla bir aradayız. Üçüncüsünü düzenlediğimiz Kadın Festivalimizi 8 Marta denk getirmek istedik. Kadının dayanışmasını, kadının mücadelesini, kadının her alanda daha fazla var olması için farkındalığını arttırmak istiyoruz. Kadınların gücü ve mücadelesi hep daim olsun." dedi.
Kocaeli'de Emir Can İğrek rüzgarı! - Resim : 2
"DAYANIŞMA VE MÜCADELE GÜNÜ"
8 Mart programımızı da güzel bir konserle taçlandırmak istedik. Hava soğuk ama gençler hepiniz çok sıcak görünüyorsunuz. 8 Mart anlamlı bir gün. Dayanışmanın ve mücadelenin günü. Kadınların gücüyle neler başarabileceğinin en anlamlı günlerinden bir tanesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz kutlu olsun. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum. 3’üncü Kadın Festivalimizi gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen müdürlüklerime teşekkür ediyorum. Daha nice güzel konserlerde görüşmek üzere” ifadelerine yer verdi.
Kocaeli'de Emir Can İğrek rüzgarı! - Resim : 3

Kocaeli'de Emir Can İğrek rüzgarı! - Resim : 4

Kocaeli'de Emir Can İğrek rüzgarı! - Resim : 5

Kaynak: HABER MERKEZİ