Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Günlük 296 TL ödeyene 300 bin TL’lik destek verilecek!

Kocaeli ilinde ve diğer iller hizmet veren bankalar arasında yer alan Türkiye İş Bankası, konut sahibi olabilmek adına nakit desteğine ihtiyaç duyan tüketiciler için düşük faizli bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

Kocaeli ilinde ve diğer

Yükselen konut fiyatları sebebi ile birikimleri karşılığında orta halli bir konuta dahi sahip olamayacak duruma gelen vatandaşlara, Türkiye İş Bankası’ndan nakit desteği müjdesi geldi. Banka, milyonları ilgilendiren kampanyasını resmi web sitesi aracılığı ile paylaştı.

“Kredi” başlığı altında milyonlarca vatandaşa hizmet vermeye devam eden Türkiye İş Bankası, son olarak konut sahibi olmak isteyen ancak bu hayalini gerçekleştirebilmek için nakit desteğine ihtiyaç duyan tüketiciler için devreye girdi. Düzenlemiş olduğu hayat sigortalı konut kredisini paylaşan özel banka, ilgili ürününe ilişkin detayları aktardı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN HAYAT SİGORTALI KONUT KREDİSİ KAMPANYASI

Türkiye İş Bankası tarafından başvurulara açılmış olan hayat sigortalı konut kredisi kampanyasının başlangıç faizi yüzde 2,89, azami vade sayısı ise 120 ay olarak belirlendi. Banka, bu parametreler ışığında tüketicilere 5 milyon TL’ye kadar konut finansmanı desteği vereceğini bildirdi. Yüzde 2,87 faiz ve 120 ay vade karşılığında çekilecek olan 300 bin TL’lik kredinin taksit tutarı ise 8.908,65 TL olarak hesaplandı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI KONUT KREDİSİ KAMPANYASI BAŞVURU DETAYLARI

Türkiye İş Bankası’nın 5 milyon TL üst limitli kasım ayı konut kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen tüketiciler için kredi başvuru detayları paylaşıldı. Söz konusu kampanyaya şubeleri aracılığı ile şahsen başvuru yapılabileceğini belirten Türkiye İş Bankası, başvuru ile ilgili ayrıntıları şu şekilde sıraladı:

– Emekli, ücretli çalışan, serbest meslek sahibi, şirket ortaklığı bulunan gerçek kişiler ve gerçek kişi tacirleri kredi kampanyasından yararlanabilir.

–  Kredi başvurusu esnasında gelir belgesinin ibraz edilmesi zorunludur.

– Krediye konu edilecek olan taşınmazın üzerinde herhangi bir takyidat bulunmamalıdır.

– Krediye konu edilecek olan taşınmazın üzerine Türkiye İş Bankası tarafından ipotek tesis edilecektir.

– Satın alınacak olan taşınmazın ‘Konut/ Mesken’ nitelikli olması gerekmektedir.

– Krediye konu edilecek olan taşınmazın tapusunun kat irtifaklı veyahut da kat mülkiyetli olması gerekmektedir.