Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de kaçakçılık operasyonu!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri başarılı operasyonla çok sayıda kaçak tütün mamülü ve 1 şahsı ele geçirdi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü,

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri başarılı bir operasyona daha imza attı. KOM Şube ekipleri Körfez ilçesinde yapılan operasyonda bir buçuk milyon adet makaron ve 700 kilogram tütün ele geçirdi. Aynı operasyonda 1 şahıs da yakalanırken, İl Emniyet Müdürlüğü yapılan operasyonda detaylara şöyle yer verdi:

1 BUÇUK MİLYON

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce Kaçakçılığın Men Ve Takibine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 09.09.2024 günü ilimiz Körfez ilçesinde 1 depoda yapılan aramada; toplam 1.500.000 ( bir buçuk milyon) adet Tapdk bandrolleri kesilmiş boş makaron 700 kilogram kıyılmış açık tütün ele geçirilmiştir.

Ele geçirilen suç unsurları ile ilgili;

-1 şahıs hakkında 5607 S.K.M suçundan gerekli adli işlemler yapılmıştır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. 09.09.2024

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.