Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de o kişiler için ÖTV kalktı! Renault Megane 561.500 TL fiyatla satışta!

Kocaeli Renault bayilerinde ÖTV muafiyeti fırsatı başladı. Renault Megane fiyatı 561.500 TL’den fiyatlarla satışta. Kasım ayına özel Renault takas desteği ve yüzde 0,99 faiz seçeneklerin de duyurdu! İşte detaylar…

Kocaeli Renault bayilerinde ÖTV

Otomobil piyasalarında Kasım 2023 itibariyle fiyatlar düşmeye devam ediyor. Bir yandan ucuzlayan otomobil fiyatları, diğer yandan otomobil markalarından gelen kampanyalar araç sahibi olmak isteyenler için birçok avantaj sunmaya başladı.

Kocaeli’deki Renault bayileri başta olmak üzere, tüm Renault bayilerinde ÖTV muafiyet fırsatı ve çeşitli modellerde takas desteği gibi kampanyalar da hayata geçirildi. Ayrıca belirli Renault modellerinde %0,99’dan başlayan faizli kredi olanakları da sunuluyor.

RENAULT MEGANE’DA ÖTV MUAFİYETİ DUYURULDU!

Otomobil piyasalarında son yıllarda artan vergi oranları ve ekonomide yaşanan diğer olumsuzluklar sonrasında fiyatlar bir hayli yükseldi. Renault Megane Sedan otomatik modellerinde ise 561 bin 500 TL’den başlayan ÖTV muafiyetli fiyatlar ise dikkat çekti.

İlgili fiyat ise sadece sınırlı sayıda 2023 model Renault Sedan Joy 1.3 TCe EDC 140 bg modellerde geçerli olacak. Perakende satın alımlara özel ÖTV muafiyeti kapsamında yer alan vatandaşlar, ilgili şartları sağlamaları halinde bu uygun fiyat avantajlarından yararlanabilecekler.

200 BİN TL TAKAS DESTEĞİ UYGULANACAK!

Kasım ayına özel Renault kampanyaları arasında ayrıca 200 bin TL’ye varan takas desteği de yer alıyor. Renault SUV ailesine özel duyurulan kampanya kapsamında, sınırlı sayıda Renault Austral modelinin tüm versiyonlarında geçerli olacak. Captur modelinde ise takas desteği 75 bin TL, Koleos modelinde ise 100 bin TL olarak uygulanacak. Ayrıca ilgili modellerde geçerli olmak üzere yüzde 0,99 faiz oranları ile kredi seçenekleri de kullanılabiliyor.

KOCAELİ RENAULT GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Kocaeli bayilerinde de firma tarafından belirlenen güncel tavsiye edilen fiyat listeleri uygulanmaya devam ediyor. Bu kapsamda 2023 Kasım ayı Renault güncel fiyat listesi ise şöyle:

– Renault Clio equilibre 1.0 SCe 65 hp: 852.000 TL

– Renault Taliant Joy 1.0 Sce 65 bg: 837.900 TL

– Renault Megane Sedan Joy 1.3 TCe 140 Bg: 1.031.900 TL

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşu
Sıradaki Haber TÜPRAŞ’ın beklediği haber geldi! Uluslararası karar açıklandı