Kocaeli'de öğrencilerin gözünün önünde öğretmene saldırdılar! Okula silahla geldiler...

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde veliler, çocukların gözü önünde öğretmene saldırdı. O anlar saniye saniye kaydedilirken, yaşanan tepkilere neden oldu.

İddiaya göre, Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu’nda görevli bir öğretmen sınıfta ders anlatırken, öğrenci velisi tarafından saldırıya uğradı. Sınıfı basan veliler, öğrencilerin gözü önünde öğretmenin üzerine yürüyerek hakaret etti. Olaya müdahale eden okul yönetimi ve diğer öğretmenler saldırgan velileri olay yerinden uzaklaştırdı. O an cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

“SİLAHLA OKULA GELDİLER”

Edinilen bilgi ve iddialara göre ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin tarışması sonrası okula gelen bir veli diğer öğrenciyi darp etmek istedi. Durumu fark eden öğretmenin engel olması sonrası saldırgan veli telefonla bir kaç kişiyi daha okula çağırdı. Belinde tabanca ile okula gelen kişiler öğretmenlerin üzerine yürüyerek ‘Bunları öldüreceksin’ ifadelerini kullandı. Polise haber verilmesi üzerine saldırganlara okuldan kaçarak uzaklaştı. Arbede sonrası bir öğretmenin kolunun incindiği öğrenildi.

Kaynak: Serhat Güneş