Kocaeli'de patlama: Ölü ve yaralılar var!

Gebze Pelitli Mahallesi'nde bulunan bir fabrikada sanayi tüpünün patlaması sonucu 2 kişi yaşamını yitirirken 6 kişi ise yaralandı.

Kocaeli'de patlama: Ölü ve yaralılar var!

Alınan bilgiye göre Gebze Pelitli Mahallesi Beynova Sokak'ta bulunan bir fabrikada henüz bilinmeyen nedenden dolayı sanayi tüpü patladı. 112 Acil Yardım Hattına İhbar üzerine olay yerine AFAD, Sağlık ve Kolluk kuvvetleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler, ilk belirlemelere göre 2 kişinin yaşamını yitirdiğini, 6 kişinin de yaralandığını belirledi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesiyle yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırılırken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

VALİLİTEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Valilik’ten yapılan açıklamada, “Bugün 112 Acil Çağrı Merkezine iletilen ihbara göre; Kocaeli ili Gebze ilçesi Pelitli mevkiinde bulunan bir fabrikada sanayi tüpünün patladığı bilgisi alınır alınmaz Vali Seddar Yavuz’un talimatları doğrultusunda bölgeye güvenlik güçleri, AFAD ve sağlık ekipleri yönlendirilmiştir. Bölgeden alınan ilk bilgilere göre 2 vatandaşımızın patlama anında vefat ettiği, 6 kişinin de yaralı olarak çevredeki hastanelere sevk edildiği anlaşılmıştır. Olay bütün yönleriyle incelenmekte olup, vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

https://twitter.com/kocaelivaliligi/status/1769709721559150628

Kaynak: HABER MERKEZİ