Kocaeli'de tanınan Mesut Nöbetçigil yeni kitabını imzalayacak

Mesut Nöbetçigil yeni kitabını imzalayacak Kentimizin tanınmış isimlerinden Mesut Nöbetçigil'in, 6. kitabı “Temize Çekme” yakın bir zamanda çıkmıştı. Nöbetçigil, 7 Eylül Cumartesi günü yeni kitabı için imza günü gerçekleştirecek

Kocaeli'de tanınan Mesut Nöbetçigil yeni kitabını imzalayacak

Kentimizin tanınmış isimlerinden Mesut Nöbetçigil’in 6. kitabı “Temize Çekme” yakın bir zamanda yayınlanmıştı. Artshop yayınlarından çıkan “Temize Çekme” kitabı için 7 Eylül Cumartesi günü bir imza günü gerçekleştirilecek. İzmit Soydan İş Merkezi zemin katta bulunan Kitap Keyfim’de saat 14.00’da başlayacak imza gününe katılımın yüksek olması bekleniyor.

İKİ YILLIK EMEĞİN ÜRÜNÜ

Makine mühendisi olmanın yanı sıra özgün kişiliğiyle birçok alanda kendisini geliştirmiş bir isim Nöbetçigil, yeni kitabının önsözünde şu bilgiyi paylaşıyor: ‘’Elinizdeki kitapta yer alan öyküler, anlatılar, fıkra ve şiirler yaklaşık iki yıl yoğun bir emeğin ürünü olarak ortaya çıktı. Dostlar arasında lakabım, “hikaye avcısı” madem hikaye avcısıyım, av sahasında anlatılanları dinledim; gözlemler yaptım, bol bol okudun; araştırdım; hayaller kurdum; kurgular yaptım, yazdım; sildim yine yazdım yine sildim. Bu süreçte en yakınım çöp kutuları oldu ama yılmadım, pes etmedim; başaracağıma inandım. Yaşama farklı pencerelerden bakmayı yeniden öğrendim. Farklı kapılar araladım. O kapıları geçtiğimde zengin dünyalarla karşılaştım. Defterlere, kağıt parçalarına, nerede ne bulduysam yazdım, yazdım heybeme attım. Sonra heybemi masa üzerine boca edip tek tek gözden geçirdim. “Temize Çekme”ye karar verdim.”

MESUT NÖBETÇİGİL KİMDİR?

18 Şubat doğumlu. Eğitim hayatı; Yenidoğan İlkokulu, İnkilap Ortaokulu, İzmit Sanat Enstitüsü, SDMM Akdemisi Makina Bölümü, USA'da Mesleki ve Lisan sertifika eğitimleri.

İŞ HAYATI

Hüner Mobilya (Polyester Boya ustası), Plastaş (Vardiya amiri), Tavlaşoglu Altyapı AŞ (Makina Bakım Şefi), Tekmalsan Serbest Müh.(Kendi firmam), Bomsaş (İşletme Şefi), Gölcük Tersanesi Komutanlığı (Dizayn Şef. Yrd.), Kuzu Grup (Santiye Şefi Tesis Md.), Uzmar Tersanesi (Yatırımlar Md.), KM Kümsan (Servis Md.), İzoterm (Gn. Koordinatör), Serfleks (Teknik Md), Halen aktif çalışan; Makina Mühendisi, ES OSGB İSG Uzmanı(A), KONRAD Yapı/Proje Denetimcisi, ADALET BAKANLIĞI Bilirkişilik (Yangın), TÜMAŞ Mekanik kontrol.

BİR ÇOK SANAT ALANINDA

Kısmi zamanlı Yazar, Sair, Ressam, Sırt çantalı Seyyah, minik Heykelcikler yapar, Ut ile doğru seslere basabiliyor. MMO Kocaeli Şb. kurucu üyesi Sosyal Etkinlik Komisyonu üyesi, İş Sağlığı ve Güvenliği Komisyonu üyesi,

Kaynak: Pelin ÖZDEMİR