Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’deki Alman devi işçi arıyor! Liste açıklandı

İŞKUR’un Kocaeli için yayınladığı listeye göre İzmit’te faaliyet gösteren Türk-Alman ortaklığıyla üretimi sürdüren Marmara Siegener bünyesinde istihdam etmek üzere 10 işçi alacak.

İŞKUR'un Kocaeli için yayınladığı

Kocaeli’de üretime devam eden Alman devi Marmara Siegener Galvaniz yayınlanan listeye göre İzmit’te faaliyet gösteren fabrikasına bünyesinde istihdam etmek üzere 10 beden işçisi alacak. İşçilerin 18-40 yaş arasında olması ve ilkokul mezunu olması gerekli şartlar arasında. Marmara Siegener işyeri Adresi: Sanayi Mah. Kumru Sk. Çarşı Yapı Sitesi C Blok No:23. PK: 41040. Kocaeli/İzmit/Türkiye.

MARMARA SİEGENER GALVANİZ HAKKINDA

“2003 yılında İzmit fabrikasında ticari hayatına başlayan Marmara Galvaniz, başarı ve ilerlemeyle geçen 5 yılın ardından sektörde ilk akla gelen firmalardan biri oldu. 2008 yılında Avrupa’nın en saygın galvanizleme şirketlerinden, 100 yılı aşkın geçmişi olan Siegener Verzinkkerei Holding GmbH ile ortaklığa imza attı. Bu güçlü ortaklığın getirdiği sinerji ile 2011yılında Dilovası İMES OSB ‘de Türkiye’nin en büyük galvaniz tesisi yatırımı gerçekleşti. Ardından 2016 yılı Eylül ayında Velimeşe- Tekirdağ’da 3.tesis faaliyete başladı. Bugün 3 fabrikasıyla 7/24 hizmet veren Marmara Siegener Galvaniz A.Ş.; yılda 150 bin ton galvanizleme kapasitesiyle, demir ve çeliğin paslanmaya karşı korunması, daha uzun ömürlü olması için çalışıyor, ülke ekonomisine ve çevrenin korunmasına katkı sağlıyor…”