Kocaelideki O taş ocağı daha da büyümek istiyor!

Dilovası ve Körfez ilçelerinde yapılması planlanan Karker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesi için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) toplantısı yapılmasına karar verildi

Kocaelideki O taş ocağı daha da büyümek istiyor!

Yılmazer Madencilik ve Hafriyat Ticaret A.Ş. tarafından Dilovası ve Körfez ilçelerinde yapılması planlanan Karker Ocağı ve Kırma - Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesi hakkında vatandaşların bilgilendirilmesine ve toplantı yapılmasına karar verildi.

ÇED TOPLANTISI YAPILACAK

Çerkeşli Mahallesi Dursun Sokak üzerinde bulunan Çerkeşli Köyü Sosyal Kültürel ve Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Düğün Salonu’nda yapılacak olan ÇED toplantısı 23 Ocak günü saat 10.00’da yapılacak.

DAHA ÖNCE YAPILAMAMIŞTI

Aynı proje için geçtiğimiz yıl Ocak ayında aynı yerde bir kez daha ÇED toplantısı yapılmış, toplantıya katılan vatandaşlar, kendileri için koyulan sandalyelere oturmamıştı. Ayakta duran vatandaşlar, toplantının yapılmamasını talep etti. Yetkililerin ‘Aranızda toplantının yapılmasını isteyen var mı?’ sorusuna ise vatandaşlar hep beraber ‘Hayır’ cevabını vermişti. Firma bir kez daha yapacağı ÇED toplantısında halkın onayını almaya çalışacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ