Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’den gidip Sarıkamış’ta vefat etmişlerdi, Toprağa veriliyorlar

Kocaeli’den Sarıkamış Şehitlerini anmak üzere Kars’a giden yolcu otobüsünün yoldaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak bir başka otobüse çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında Faruk Akbulak ve sürücü Ömer Urağ yaşamlarını yitirmişti. Akbulak ve Urağ’ın cenazeleri bugün toprağa verilecek.

Kocaeli’den Sarıkamış Şehitlerini anmak

Sarıkamış Şehitlerini anma programı için Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği misafirlerini taşıyan yaklaşık 36 kişinin bulunduğu Ömer Urağ idaresindeki 41 AIA 038 plakalı yolcu otobüsü, Kars Sarıkamış ilçesine 25 kilometre kala Karakurt Köyü mevkiinde yolun buzlanmasının etkisiyle kayarak daha önceden kaza yapan başka bir otobüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle kayan otobüs yolun kenarındaki bariyere yakın mesafede durabildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemelerde otobüs sürücüsü Ömer Urağ (38) ve 52 yaşındaki Faruk Akbulak’ın yaşamlarını yitirdiği belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cenazeler hastane morguna kaldırıldı.

TOPRAĞA VERİLECEKLER

Tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından Urağ ve Akbulak’ın cenazeleri toprağa verilmek üzere Kocaeli’ye gönderildi. Kocaeli Karslılar Derneği Başkanı Ertekin Akbulak’ın yeğeni olan ve bir tekstil firmasında çalışan evli ve 3 çocuk babası Faruk Akbulak’ın cenazesi Darıca Arafat Camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Yine aynı kazada yaşamını yitiren ve Derince Yavuz Sultan Mahallesi Toydemir Sokakta ikamet eden Derince Belediyesinde çalışan evli ve 1 çocuk babası olan otobüs şoförü Ömer Urağ’ın cenazesi ise 60 Evler Merkez Camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Çenedağ Yeni Mezarlıkta toprağa verilecek.