Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeliler ihtiyaçlarınızı ertelemeyin; faizsiz 10 bin TL kredi veriliyor!

İhtiyaç sahibi olan Kocaeliler için faizsiz kredi desteği QNB Finansbank’tan geldi. Şartlarını açıklayan QNB Finansbank, 10 bin TL’lik paketi hazırladı. İşte ayrıntılar…

İhtiyaç sahibi olan Kocaeliler

İhtiyaçların artmaya başladığı şu günlerde nakde erişim de artan banka faizleri nedeniyle neredeyse imkansız bir hal almaya başladı. Ancak müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak ve yeni banka müşterileri kazanmak için birçok kampanyayı devreye alan bankalar, bu kapsamda avantajlı nakit ihtiyacı giderme olanağı tanır oldu. Kasım ayında da avantajlı kredi kampanyalarını gerçekleştirmeye devam eden bankalardan biri olan QNB Finansbank, faizsiz kredi dönemini başlattığını duyurdu.

Faizsiz kredi desteği kapsamında yeni banka müşterilerine kredi vermeye başlayan QNB Finansbank, krediden yararlanma şartlarını içeren ayrıntılı bir yazılı açıklama gerçekleştirdi. Bu kapsamda başvuru yapmak isteyen Kocaelilere de seslenen QNB Finansbank, kredi kampanyalarına ilişkin her türlü detayı bildirdi. İhtiyaçları değil, kredileri ertelemeyi öneren QNB Finansbank’tan vade ve kredi limitine ilişkin de açıklama geldi. İşte QNB Finansbank’ın faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyası…

QNB FİNANSBANK’TA KREDİ FAİZLERİ SIFIRLANDI

İhtiyaç kredileri kapsamında kasım ayı boyunca yeni banka müşterilerine faizsiz bir şekilde kredi sağlayacak olan QNB Finansbank, bu kapsamda 10 bin TL’ye varan tüm ihtiyaçların karşılanabileceğini bildirdi. Kredinin üst limitini 10 bin TL olarak belirlemiş olan QNB Finansbank, aynı zamanda bu kredinin azami vade oranını da duyurdu. Sağlanacak olan 10 bin TL’ye varan krediler için yeni banka müşterilerinden herhangi bir faiz almayacak olan QNB Finansbank, geri ödemelerin ise 6 aya kadar yapılabileceğini duyurdu. QNB Finansbank’ın 10 bin TL’yi aşan ihtiyaçlar için de kredi kampanyaları başladı.

HER KESİME ÖZEL KREDİ PAKETİ DEVREYE GİRDİ

QNB Finansbank’tan son 1 yıl içerisinde hiç kredi çekmemiş olana verilen ‘Kampanyalı İhtiyaç Kredisi’ uygun faizli nakit ihtiyacı gidermeyi sağlarken; banka, bu ay itibariyle borcu olanlara ‘Borç Transferi Kredisi’ sağlamaya başladığını da duyurdu. Aynı zamanda ‘Kamu Çalışanına Özel Kredi’ paketini de devreye almış olan QNB Finansbank, kamu çalışanları için 3 ay geri ödeme ertelemeli krediyi yürürlüğe soktu. QNB Finansbank’tan bankasından maaş alanlara da ‘Finansmaaş Kredisi’ paketi, özel faiz oranları ile sunulmaya başlandı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…