Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelili emeklilere 5 bin TL’lik karşılıksız destek müjdesi! Talimat vermek yeterli… Anında yatıyor!

Emekli vatandaşların geçim dertlerini bir nebze olsun hafifletecek olan destek müjdesi, Halkbank’tan geldi. Kamu bankası, emeklilere karşılıksız olarak nakit ödeme yapılacağını bildirdi.

Emekli vatandaşların geçim dertlerini

Zorlu ekonomik şartlara karşı tek maaşları ile direnmeyecek duruma düşen emeklilerin destek arayışları devam ederken yüzleri güldüren haber kamu tarafından geldi. Senelerdir bir kamu bankası olarak faaliyet gösteren Halkbank, emeklilere maaş harici ödeme yapılacağını ve söz konusu ödeme hizmetinin karşılıksız olarak sunulacağını ifade etti.

Gözlerini Ocak 2024 maaş zamlarına diken emeklilere seslenen Halkbank, ay sonuna kadar devam edecek olan destek kampanyasının hem SSK, Bağ- KUR ve Emekli Sandığı emeklilerini hem de EYT yasasından faydalanan emeklileri kapsadığını ifade etti.

HALKBANK EMEKLİLERE PROMOSYON ÖDEMEYE DEVAM EDİYOR

Toplumun her kesimini yakından ilgilendiren kampanyalara imza atmaya devam eden kamu bankası Halkbank, son olarak desteğe ihtiyaç duyan emekliler için devreye girdi. Sosyal Güvenlik Kurumu ile imzalamış olduğu maaş ödemeleri protokolü kapsamında emeklilere maaş harici ve karşılıksız olarak promosyon ödemelerinin yapılacak olduğunu bildiren Halkbank, ilgili destek tutarlarını ise şu şekilde sıraladı:

– Maaşı 3.499 TL’ye kadar olanlara: 3.000 TL

– Maaşı 3.500- 7.499 TL aralığında olanlara: 3.500 TL

– Maaşı 7.500- 9.999 TL aralığında olanlara: 4.500 TL

– Maaşı 10.000 TL ve üzeri tutarlarda olanlara: 5.000 TL

HALKBANK’IN EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASINDAN NASIL YARARLANILIR?

Halkbank’ın en az 3 bin TL en fazla ise 5 bin TL olarak belirlemiş olduğu promosyon tutarları, özellikle kırsalda yaşayan emeklilerin dikkatlerini çekmeyi başardı. Merkezden uzak bölgelerde yaşayan ve bu sebep ile de genel olarak kamu bankalarının şubelerine ve ATM noktalarına daha rahat bir şekilde erişim sağlayabilen emekliler, bankanın söz konusu destek kampanyasından nasıl yararlanabileceklerini araştırmaya başladı.

Halkbank’ın Sosyal Güvenlik Kurumu maaş ödemeleri protokolü kapsamında düzenlemiş olduğu promosyon kampanyasından yararlanmak isteyen emeklilerin öncelikle maaş hesaplarını taşımaları gerekmektedir. Mevcut bankalarını değiştirmek üzere Halkbank’ın mobil uygulaması, internet bankacılığı ekranı, şubeleri veya e- Devlet sistemi üzerinden maaş hesabı taşıma talimatı veren emekliler, sonrasında ise herhangi bir başvuru yapmalarına gerek duyulmadan maaşları doğrultusunda belirlenmiş olan promosyon ödemesine almaya hak kazanacaklardır. Banka, hesap taşıma işleminin sisteme işlenmesinin hemen ardından ilgili tutarı emekli kişinin hesabına aktaracaktır.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…