Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelili emeklilere hemen başvursun! ING Bank, 12 bin 500 TL ödüyor

ING Bank’ın emekli kampanyasına ilişkin ayrıntılar belli oldu. Bu ay itibariyle en yüksek promosyon ödemeye başlamış olan ING Bank, şartlarını duyurdu. İşte ayrıntılar…

ING Bank’ın emekli kampanyasına

Emeklilerin yararlanmaya devam ettiği emekli promosyonları kapsamında hangi bankanın emeklilere nasıl bir ayrıcalık tanıyacağı kasım ayı için de netleşti. Emeklilere birçok ayrıcalık sunan ING Bank, bu ayın en yüksek promosyonunu ödeyen bankalarından biri oldu. Aynı zamanda emekli promosyonu ödemelerine ilişkin ayrıntılı bilgi de veren ING Bank, emeklilerin promosyondan yararlanma şartlarını duyurdu.

Emekli banka müşterilerine özel olarak 12 bin 500 TL’ye varan promosyon ödemeleri gerçekleştirmeye başlamış olan ING Bank, bu promosyon ödemelerine ilişkin ayrıntılı bir şekilde bilgi verdi. Nakit ve ek olmak üzere iki ayrı kademede promosyon ödemesi yapacak olan ING Bank, promosyon ödemelerinin son gününü 30 Kasım 2023 olarak belirledi. İşte ING Bank’ın güncel emekli promosyon tutarı…

ING BANK’TAN 10 BİN TL NAKİT PROMOSYON ALINABİLİYOR

Kasım ayı emekli promosyonu kampanyasını açıklayan ING Bank, 10 bin TL’ye varan nakit promosyonlar vaat etti. ING Bank’tan gelen açıklamaya göre emekli maaşı 3.500 TL’ye (3.500 TL hariç) kadar olanlara 5 bin 100 TL promosyon ödemesi yapacağını bildiren ING Bank, emekli maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlara 5 bin 950TL; emekli maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlara 7 bin 650 TL; emekli maaşı 10.000 TL ve üzeri olanlara ise 8 bin 500 TL nakit promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. ING Bank’ta emeklilerin yapacağı maaş taşıma işlemine ek olarak verilecek olan promosyon tutarları da belli oldu.

ING BANK’TAN 4 BİN TL EK PROMOSYON ALINABİLİYOR

Emeklilere ek olarak yeni başlattığı kampanya kapsamında ilk otomatik fatura talimatına 1.000 TL olmak üzere her otomatik fatura ödeme talimatında 1.000 TL verecek olan ING Bank, dört otomatik fatura ödeme talimatının verilebileceğini açıkladı. Başka bir deyişle bu kampanyadan emeklilere 4 bin TL’ye kadar ek promosyon verecek olan ING Bank, toplamda kasım ayı içerisinde emekli maaşını taşıyan emeklilere 12 bin 500 TL’ye varan promosyonlar vaat etti. ING Bank’ta emeklilere özel faiz indirimli ihtiyaç kredisi dönemi de başladı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…