Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelili muhtarlar başkanını seçti: Başkanlığa İlhan Altıntaş seçildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarhane’de gerçekleştirilen Kocaeli Muhtarlar Derneği olağan genel kurulu sonucunda Başiskele ilçesi Mehmetağa Mahallesi Muhtarı İlhan Altıntaş seçildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarhane’de

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarhane’de gerçekleştirilen Kocaeli Muhtarlar Derneği olağan genel kuruluna, Büyükşehir Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Numan Balaban, Muhtarlıklar Şube Müdürü Uğur Şahin ve dernek üyesi muhtarlar katıldı.

DİVAN OLUŞTURULDU

Kongre, İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşunda bulunulması ile başladı. Divan Kurulu Başkanlığını Eski Darıca Muhtarlar Derneği Başkanı Kenan Demirbaş, Katip Üyelikleri Yılmaz Şahin ve Mustafa Yaman yaptı. Derneğin faaliyet raporu, gelir ve gider tabloları okunarak, oy birliği ile kabul edildi.

İLHAN ALTINTAŞ ORBİRLİĞİ İLE

Konuşmaların ardından tek liste olarak aday gösterilen Başiskele ilçesi Mehmetağa Mahalle Muhtarı İlhan Altıntaş, oybirliği ile Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na seçildi.

“EN İYİ HİZMETLERE ÖNCÜLÜK EDECEĞİZ”

Başkan Altıntaş, genel kurula katılarak kendisini destekleyen muhtar arkadaşlarına teşekkür ederek, “Dernek olarak siyasi kimliklerimizi bir kenara koyduk, bütün muhtar arkadaşlarımızın katılımıyla güzel çalışmalar yapacağız. Amacımız mahallelerimize en iyi hizmetin yapılmasına öncülük yapmak olacaktır.” diye konuştu. Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş, önceki dönem dernek başkanı olarak görev yapan Derya Uluç’a ve yönetimine hizmetlerinden dolayı  teşekkür etti. Uluç da Altıntaş’a çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan İlhan Altıntaş’ın yönetiminde şu isimler yer aldı:

Başkan Yardımcıları Engin Öztürk ve Hüseyin Türker, Sayman Sevgi Koyun, Sekreter Şahin Kot, Üyeler Hamdi Uzuner ve Sıddık Topal.

Yönetim Kurulu Yedekler:

Hasan Özkoca, Ahmet Mızrak, Alattin Küçük, Çetin Ersoy, Alaattin Durmuş, Müzeher Değer, Tüncay Odlukaya.

Denetim Kurulu Üyeleri:

Musa Uslu-Başkan, Erol Küçük, Recep Akbaş

Denetim Kurulu Yedekler:

Davut Kabaca, Hülya Yıldırım, Recep Şahin