Kocaelili Nurhan Ör cinayetinde korkunç detaylar 7 kişi adliyeye sevk edildi

Kocaeli’de 4 gün önce kaybolan ve öldürüldüğü belirlenen halı fabrikası sahibi 55 yaşındaki Nurhan Ör'ün katil zanlıları ve cesedi yok etmeye yardımcı oldukları belirlenen 7 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kocaelili Nurhan Ör cinayetinde korkunç detaylar 7 kişi adliyeye sevk edildi

Alınan bilgiye göre Körfez Hereke Agah Ateş Mahallesi'nde halı fabrikası bulunan ve kentin tanınmış iş insanlarından olan Nurhan Ör, 4 gün önce eve gitmeyince ve telefonuna da ulaşılamayınca ailesi durumdan endişelenip polise bildirdi. Otomobili Gebze’deki boş bir arazide bulunan Nurhan Ör'ün öldürülmüş olduğunu değerlendiren Kocaeli Emniyeti İl Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, iş insanının son görüştüğü kişileri mercek altına aldı. Nurhan Ör'ün lise yıllarında sınıf arkadaşı olan I.E. (55) ile görüştüğünü belirleyen ekipler, çalışmalarını bu yönde yoğunlaştırdı. İş insanı Nurhan Ör'ün, arkadaşı I.E. ile arasında ticari ilişki de bulunduğunu tespit eden ekipler, Ör'ün en son lise arkadaşı I.E. ile görüşmek amacıyla İstanbul Sultangazi'deki bir oto galerisine gittiğini belirledi.

DARP EDİLİP HALIYA SARILMIŞ

Araştırmayı derinleştiren Cinayet Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmalarda, cinayeti planladığı değerlendirilen I.E. ve onunla birlikte hareket ettikleri tespit edilen A.T. (56), C.A. (56), B.T. (29), N.T. (61), E.D. (33) ve F.G. (36) isimli kişileri de gözaltına aldı. İş insanı Nurhan Ör'ün kaybolduğu tarihlerde 7 şüphelinin hareketlerini mercek altına alan ekipler, yaklaşık bin saatlik güvenlik kamerası incelemesi yaparak, iş insanının öldürüldüğünü belirledi. Şüphelilerden I.E.'nin iş insanı Nurhan Ör'ü görüşmek için oto galeriye davet ettiğini tespit eden ekipler, buraya gelen Ör'ün hesaplarındaki parayı ele geçirmek isteyen şüphelilerce feci şekilde dövüldükten sonra ağır yaralı halde bir halıya sarılarak lüks bir otomobilin bagajına koyularak Kartepe’deki bir çiftlik evine getirildiğini belirledi.

7 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Nurhan Ör’ün otomobilin bagajında çiftlik evine getirildiği sırada hayatını kaybettiği ihtimali üzerinde duran ekipler, şüphelilerin cesedi yok etmek için asit kullandığını belirledi. Yapılan incelemelerde, cesedi yok etmek amacıyla kullanılan asit, tulum ve temizlik malzemeleri gibi gereçlerin şüpheliler tarafından önceden satın alındığı ve çiftlik evinde hazırlandığı belirlendi. İş insanının yok edilen cesedinin kalıntılarına ise ulaşılamadı. Gözaltına alınan 7 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

https://www.instagram.com/p/CzgdTsXtTX-/

Kocaelili Nurhan Ör cinayetinde korkunç detaylar 7 kişi adliyeye sevk edildi - Resim : 1

Kocaelili Nurhan Ör cinayetinde korkunç detaylar 7 kişi adliyeye sevk edildi - Resim : 2

Kocaelili Nurhan Ör cinayetinde korkunç detaylar 7 kişi adliyeye sevk edildi - Resim : 3

Kaynak: HABER MERKEZİ