Kocaeli'nin markası hem büyüyor hem de sosyal projeler üretiyor

Kocaeli markası yeni şubeler açmaya devam ederken sosyal sorumluluk projeleri yürütmeye devam ediyor.

Kocaeli'nin markası hem büyüyor hem de sosyal projeler üretiyor

Kocaeli markası JanJan Toys, İzmit, Gebze, Başiskele, Kartepe, Sakarya Merkez gibi şubelerin ardından Derince, Akyazı, Pamukova ve Afyon’a da bayilik vererek şubeler açtı. Her geçen gün büyüyen marka, önümüzdeki süreçte de Çanakkale ve Düzce’de şube açacak.

ÇOCUK TİYATROLARI

JanJan Toys’un sosyal sorumluluk projeleri ile ilgili de çalışmalarını artıracağı ifade edildi. 6 Şubat depremlerinin ardından deprem bölgelerinden gelen bin 500 çocuğa adrese teslim oyuncak, kırtasiye ve giyim yardımı yapan JanJan Toys, ücretsiz çocuk etkinlikleri ve ücretsiz çocuk tiyatroları ile de daha çok çocuğa ulaşma hedefinde.

DOĞU MARMARA'NIN...

Toplam 75 kişinin çalıştığı grup şirketin 2026 hedefi 20 şube ve 250 çalışan olarak belirlenirken, 1600 metrekarelik depolama alanı da 2025 yılı başında Başiskele’de hazır olacak. Ortalama 500 metrekare mağazalarda hizmet veren JanJan Toys’un, Başiskele ve Gebze’deki mağazaları ise bin metrekare. JanJan Toys’un Gebze’deki XL mağazası ise Doğu Marmara’nın en büyüğü olma özelliği taşıyor.

YARISI YERLİ

Hedeflerinden biri yerli ve milli markalarla işbirliği yapmak olan JanJan Toys'un ürünlerinin yüzde 50'si yerli. Önemli markaların bayisi olan Janjan Toys, daha güçlü adımlar atmak için çalışmalarına devam ediyor.

Kocaeli'nin markası hem büyüyor hem de sosyal projeler üretiyor - Resim : 1 Kocaeli'nin markası hem büyüyor hem de sosyal projeler üretiyor - Resim : 2 Kocaeli'nin markası hem büyüyor hem de sosyal projeler üretiyor - Resim : 3 Kocaeli'nin markası hem büyüyor hem de sosyal projeler üretiyor - Resim : 4 Kocaeli'nin markası hem büyüyor hem de sosyal projeler üretiyor - Resim : 5 Kocaeli'nin markası hem büyüyor hem de sosyal projeler üretiyor - Resim : 6 Kocaeli'nin markası hem büyüyor hem de sosyal projeler üretiyor - Resim : 7 Kocaeli'nin markası hem büyüyor hem de sosyal projeler üretiyor - Resim : 8 Kocaeli'nin markası hem büyüyor hem de sosyal projeler üretiyor - Resim : 9

Kaynak: BÜLTEN