Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’nin o ilçelerine çok konuşulacak adaylar! Evde karı-kocalar, dışarıda belediye başkan adayı

Yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. Partilerin adayları hemen hemen belli gibi. DSP’de Kocaeli’de Gölcük hariç tüm belediyelerde aday çıkardı

Yerel seçimlere kısa bir

DSP Genel Merkezi, Kocaeli’de Gölcük dışındaki tüm ilçelerde belediye başkan adayı çıkarma kararı aldı. Partinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serap Bilmez oldu. Partinin diğer ilçe belediye başkan adayları da belli olurken, iki isim hayli dikkat çekti. Çünkü partinin Derince ve Darıca adayları karı-koca!

DSP’NİN ADAYLARI

DSP’nin İzmit Belediye Başkan adayı Semih Önal, Derince Belediye Başkan Adayı Serkan Çakal, Körfez Belediye Başkan Adayı Selahattin Sal, Kartepe Belediye Başkan Adayı Fehmi Toy, Kandıra Belediye Başkan Adayı Davut Uzcan, Karamürsel Belediye Başkan Adayı Şevval Polat, Başiskele Belediye Başkan Adayı Berkay Telin, Dilovası Belediye Başkan Adayı Birkan Karayel, Gebze Belediye Başkan Adayı Çetin Töngel, Çayırova Belediye Başkan Adayı Hakan Ercan ve Darıca Belediye Başkan Adayı Demet Özdemir Çakal oldu.

KARI-KOCA ADAY OLDU

Adaylar arasında iki isim ise dikkatleri çekti. Partinin Derince Belediye Başkan Adayı Serkan Çakal ile Darıca Belediye Başkan Adayı Demet Özdemir Çakal, karı-koca. DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu da bu konuyla ilgili verdiği beyanatta, her iki ismin de belediye başkan adaylığı için çok istekli olmasından dolayı böyle bir karar alındığı ifade etti.

ÇAKAL ÇİFTİNİN KOPYASI BURSA’DA

Öte yandan bu seçim döneminde DSP’nin ilk karı-koca adayı Kocaeli’den de değil. Bursa’da da aynı durum söz konusu. Bursa’da iş insanı Taner Çınarkes , 31 Mart seçimi için Demokratik Sol Parti (DSP) Karacabey Belediye Başkan Adayı oldu. Eski milli atlet eşi Feride Çınarkes (37) ise DSP Nilüfer Belediye Başkan Adayı olarak seçime girecek. Çift farklı ilçelerden belediye başkanı seçilebilmek için mücadele edecek.