Kocaelispor 10 numarasını buldu!

Kocaelispor’da dış transfer çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Yeşil siyahlılar 10 numara pozisyonu için önemli bir isme teklifte bulundu.

Kocaelispor 10 numarasını buldu!

GELENLER

Kocaelispor yeni sezon öncesinde Konyaspor’dan sağ bek Ahmet Oğuz’u, Ankaragücü’nden orta saha oyuncusu Pedrinho’yu, Keçiörengücü’nden sol bek Muharrem Cinan’ı, Göztepe’den sol bek Yunus Emre Gedik’i, İnegölspor’dan İzmitli orta saha oyuncusu Furkan Özyapı’yı, Muş 1984’ten yine İzmitli kanat oyuncusu Furkan Gedik’i ve Sivasspor’dan stoper Aaron Appindangoye’yi renklerine bağladı.

Kocaelispor 10 numarasını buldu! - Resim : 1

2 YILLIK ANLAŞMA DÜŞÜNÜLÜYOR

Transferde nokta atış yapan yeşil siyahlılar önemli bir ismi daha gündemine aldı. Geride bıraktığımız sezonun devre arasında Sivasspor ile anlaşan ve kırmızı beyazlı forma ile 13 maça çıkan Mijo Caktas'a teklifte bulunuldu. Futbolcu temsilcisinden haber bekleniyor. Transferin kısa süre içinde resmiyete kavuşması bekleniyor. Caktas geçtiğimiz sezon Hırvatistan 1. Lig takımlarından Osijek forması ile 18 maçta 8 gol, Sivaspor ile de 13 maçta 1 gol ile oynadı. Hajduk Split forması ile müthiş sezonlar geçiren 32 yaşındaki 10 numaranın yeşil siyahlılar ile 2 yıllık anlaşma olacağı öğrenildi.

Kaynak: Erdem Övüç