Kocaelispor 5. vitese taktı! “3-0”

Kocaelispor sezonun 7. maçında Keçiörengücü’nü konuk etti. Mücadelenin ilk yarısını Yusuf Cihat ve penaltıdan Candeias’ın golleriyle 3-0 önde tamamlayan yeşil siyahlılar ikinci yarıda Barış Alıcı’nın golü ile maçı 3-0 kazandı. Böylece üst üste beşinci maçını kazanan yeşil siyahlılar zirve adayı olduğunu tüm ülkeye gösterdi.

Kocaelispor 5. vitese taktı! “3-0”

YUSUF CİHAT TAVANA ASTI

Kocaelispor mücadelenin 9. dakikasında öne geçti. Candeias’ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Yusuf Cihat Çelik ceza sahası içinde topu önünde buldu ve sağ ayağının dışı ile topa nefis vurdu. Maç başında oyunu yavaşlatmak isteyen kaleci Metin’in bakışları arasında top tavana asılı kaldı. “1-0” Attığı golden sonra da kontrolü bırakmayan yeşil siyahlılar net pozisyonları bulan taraftı.

İLK YARI 2-0 SONA ERDİ

36’da Kocaelispor Erkam Reşmen’in ceza sahası içinde Emir’i düşürmesiyle penaltı kazandı. Kazanılan penaltıda topun gerisine geçen Candeias topla kaleci Metin’i ayrı yerlere gönderdi ve farkı 2’ye çıkardı. 42’de hızlı gelişen Kocaelispor atağında Beridze, Atila’yı kaçırdı. Atila’nın pasında Tanque topu istediği gibi kontrol edemedi ve mutlak bir gol kaçtı. 45+2’de Kocaelispor inanılmaz bir gol kaçırdı. Candeias’ın pasında Tanque kale önünde bomboş pozisyonda kaleye topu gönderdi, kaleci Metin topu ayakları ile çıkardı. İlk yarı Kocaelispor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARIDA DA OYUNUN MUTLAK HAKİMİYDİK

Yeşil siyahlılar ikinci yarının da mutlak hakimiydi. 47’de Kocaelispor ikinci yarının başında net bir fırsat yakaladı. Ceza sahası önünde müsait durumda topla buluşan Yusuf Emre’nin şutu istediği gibi olmadı. 68’de Candeias sağdan topu getirdi, Tanque kafası ile topu Barış’a indirdi. Barış Alıcı’nın şutunda savunmadan seken top kornere çıktı. 70’te günün yıldızı Candeias müthiş çalımların ardından harika bir ara pası ile Barış’ı kaçırdı, Barış’tan önce savunma araya girdi, boş kalan topa Tanque vurdu, savunmadan seken top kornere çıktı.

HAFTAYA ERZURUM GELİYOR

84’te Kocaelispor bitime 6 dakika kala farkı 3’e çıkardı. Savunma arkasına sarkan Barış kaleci Metin’in önde olduğunu gördü ve çok klas bir plase vuruşu ile topu üçüncü kez Keçiören ağlarına gönderdi. “3-0” Kalan sürede skoru korumasını bilen Kocaelispor ligin dişli takımlarından Keçiörengücü’nü mağlup ederek puanını üst üste beşinci maçını kazandı ve puanını 15’e çıkardı. Maçın ardından taraftarla takımın bütünleşmesi görülmeye değerdi. Kocaelispor önümüzdeki hafta Erzurumspor ile yine İzmit’te oynayacak ve ardından milli maç arasına girilecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ