Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor Adrien Silva’ya son teklifi sundu

Kocaelispor’un renklerine bağlamak istediği Portekizli futbolcu Adrien Silva’ya bugün (Perşembe) Kocaelispor’a yanıt verecek ve duruma göre transferi şekillenecek.

Bu haberin fotoğrafı yok

Yaz transfer dönemi yarın (Cuma) sona erecek. Kocaelispor’da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam 6 numara pozisyonu için transferden vazgeçti ve oyun planında değişiklik yaparak 8 numara takviyesi istedi. Bu bölge için 3 aday var. Bu isimlerin başında Portekizli futbolcu Adrien Silva geliyor. 3 gündür transferi bitirmek için uğraşan yeşil siyahlılar dün akşam futbolcuya son teklifini yaptı. 

MERKEZDE OYNUYOR

Gün içinde gelecek olan cevaba göre ya futbolcu ile anlaşma sağlanacak ya da yerli ve yabancı 8 numara atağına geçilecek. Bonservisi elinde olan Silva son olarak Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Wahda’da forma giyiyordu.  Sampdoria, Leicester, Sporting Lizbon, Monaco, Coimbra gibi özel kulüplerin değişmez oyuncularından birisi olan Silva Portekiz Milli takımı ile 26 kez sahaya çıktı ve 2016’da Avrupa Futbol Şampiyonu olan Portekiz Milli Takımı kadrosunda yer aldı.