Kocaelispor, Bandırma yolcusu!

Cumartesi günü deplasmanda Bandırmaspor ile karşılaşacak olan Kocaelispor kritik maçın hazırlıkları yarın (Cuma) sona eriyor. Yeşil siyahlılar ter antrenmanının ardından karayolu ile Bandırma’ya hareket edecek.

Kocaelispor, Bandırma yolcusu!

3 EKSİK

Kocaelispor’da zorlu Bandırmaspor maçının hazırlıkları bugün yapılan tek antrenmanla devam etti. Yeşil siyahlılar yarın (Cuma) saat 11.00’de ter antrenmanı yapacak ve 14.00’te yemek yedikten sonra saat 14.30’da karayolu ile Bandırma’ya hareket edecek. Kocaelispor’un son antrenmanında babasını kaybeden Atabey ile sakatlığı devam eden Beridze yer alamazken, kasığında küçük bir sorunu olan Alihan düz koşu yaptı.

13.30’DA BAŞLAYACAK

Gölcüklü İş İnsanı Ahmet Arık’ın deplasman masraflarını karşılayacağı Bandırmaspor mücadelesi Cumartesi günü Bandırma 17 Eylül Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak. Mücadeleyi bu sezon üçüncü kez Kocaelispor’un maçında görevlendirilen Ömer Faruk Turtay yönetecek.

TURTAY İLE KOCAELİSPOR MAÇLARI

Yeşil siyahlılar Turtay ile bu sezon çıktığı iki maçta 1 galibiyet 1 de yenilgi aldı. Bu maçlar iç sahada 2-0 kaybedilen Manisa ile deplasmanda 2-1 kazanılan Tuzlaspor karşılaşmaları. Öte yandan 2020-2021’de Kocaelispor’un deplasmanda 3-2 kazandığı Zonguldak Kömür ile ertesi sezon 1. Lig’de deplasmanda 1-0 kazanılan Keçiörengücü maçlarının da hakemi Antalya Bölgesi Hakemi 27 yaşındaki Ömer Faruk Turtay’dı.

Kaynak: HABER MERKEZİ