Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor – Bodrumspor: 1-2

Kocaelispor, Bodrumspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil siyahlılar mücadeleyi 2-1 kaybetti. Bodrumspor adına Gökdeniz 1 gole imza attı. Kocaelispor’un golü Cem ile geldi.

Kocaelispor, Bodrumspor ile karşı

Kocaelispor, Düzce Topuk Yaylası’nda ikinci hazırlık maçına çıkıyor. Rakip, geçtiğimiz sezon Süper Lig’i kılpayı kaçıran Bodrumspor. Düzce’de hava güzel, sis yok ve zemin de futbol oynamaya son derece müsait.

KADRO

Kocaelispor kalede Harun, savunmanın sağında Mehmet, solunda Atila, ortasında Yalçın ve Alihan, önlerinde Yusuf Cihat ve Fofana, sağda Candeias, solda Cem, forvete yakın bölgede Beykan, ileride ise Atabey 11 ile maça başladı.

Bodrumspor’un İzmitli futbolcusu Gökdeniz Bayrakdar da maça 11’de mücadele ediyor ve maça da hayli istekli başladı. 

Mücadelede 10 dakikalık zaman dilimi geride kaldı. İki takım da net sayılabilecek bir pozisyon üretemedi.

Kocaelispor 23. dakikada atak yönü sağ kanattan serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşu Mehmet Yılmaz kullandı, yaptığı ortada Yalçın’ın kafa vuruşunda top üstten dışarıya çıktı.

Maçın başından bu zaman dilimine kadar iki takım da temkinli futbol oynamaya çalışıyor. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada zaman zaman sertlikler meydana geliyor. Fofana rakibine sert bir faul yaptı ve rakibinden özür diledi. 

Bodrumspor 25. dakikada 1-0 öne geçti. Genç Portekizli Pedro sol kanatta topla buluştu, ceza sahasına girdi ve sert şut çekti, meşin yuvarlak kaleci Harun’un solundan geçti ve filelerle buluştu. “0-1”

Kocaelispor’un maçtaki ilk tehlikeli atağı 39. dakikada gerçekleşti. Mehmet Yılmaz’ın uzun gönderdiği topu Beykan kontrol etti ve ceza sahasına doğru hareketlenen Atila’ya pas verdi. Atila’nın sol ayağı ile çektiği sert şutta top üstten dışarıya çıktı.

Mücadelenin 45. dakikasında Atila, Bodrum’un yeni transferi Aldair’i ceza sahası içinde düşürdü. Hakem penaltı kararı verdi. Penaltı vuruşunda Pedro topu direğe nişanladı.

Kaçan penaltının ardından 45+1. dakikada Kocaelispor beraberliği buldu. Atila’nın pasında Cem topu yakın mesafeden ağlara gönderdi. “1-1”

Maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi.

******************

İkinci yarı başladı.

Dk.50: Bodrumspor 2-1 öne geçti. İzmitli Gökdeniz ceza sahası içinde topla buluştu ve sağ ayağı ile şut çekti, top ağlarla buluştu. 

Maçın 70. dakikasında Atila sol çaprazdan kaleye şut çekti, kaleci Diogo son anda parmakların ucuyla topu kornere tokatladı.

Kocaelispor’un yeni transferi Kouakou 72. dakikada oyna dahil oldu.

84. dakikada hızlı gelişen Bodrumspor atağında Gökhan kalesini terk etti ancak topu kurtaramadı. Bodrumsporlu futbolcu tam topu ağlara göndermek isterken Onur Öztonga son anda araya girerek topu kornere gönderdi.

Dakika 90+5: Atila’nın kullandığı serbest vuruşta kaleci Diogo topu çok iyi çıkardı.

Maç 1-1 sona erdi