Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor-Eyüpspor: 2-1 “Körfez lider mider dinlemedi”

Trendyol 1. Lig’inin 19. haftasında Kocaelispor evinde Eyüpspor’u konuk etti. Mücadeleyi 2-1 kazanan yeşil siyahlılar çok önemli bir virajı döndü.

Trendyol 1. Lig'inin 19.

Maç sonucu: 2-1!

Dk: 90+3: Sol çaprazdan çekilen şutta Gökhan topu kornere gönderdi.

Dk.90: Caner’in kullandığı köşe vuruşunda arka direkte kaleye gönderilen top gol çizgisi üzerinde süzüldü ve Burak topu uzaklaştırdı. İnanılmaz bir pozisyondu.

Dk. 78 ve 79: Kocaelispor’da kaleci Gökhan iki dakika içinde 2 çok kritik kurtarışa imza attı. Önce Mustafa ardından Tugay’a dur diyen Gökhan kader kurtarışları yaptı.

Dk. 70-75 arası: Kocaelispor bu 5 dakikalık süreçte Amaral, Cem ve Tanque ile kaleyi yokladı. Toplar çerçeveyi bulmadı.

Dk. 69: Kocaelispor, Tanque’nin golü ile öne geçti. Amaral’ın pasında bir anda kaleci Berke ile karşı karşıya kalan Tanque, Claro’yu cumartesi pazarına gönderdi ve Berke’nin bakışları arasında topu sağ köşeden ağlarla buluşturdu.

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL

Dk. 55: Kocaelispor yine gole yaklaştı. Savunma arkasına sarkan Tanque, Amaral’ın pasında kaleci ile karşı karşıya kaldı. Tanque’nin şutunda Berke sağına uzandı ve topu çıkardı.

Dk. 50: Amaral ceza sahası dışından sol ayağı ile kaleyi yokladı. Sol kale direğini sıyıran top dışarıya çıktı.Dk.

47: Kocaelispor ikinci yarıya hızı başladı. Tanque ceza sahası içinde topla buluştu. Bomboş durumdaki futbolcunun şutunda top üstten dışarıya çıktı.

İLK YARI SONUCU: 1-1

Dk. 32: Eyüpspor’da ceza sahası dışından çekilen şutta top bir anda Ampem’e geldi. Bu futbolcunun şutunda Yusuf Abdioğlu topu kesmesini bildi.

Dk. 24: Eyüpspor beraberliği buldu. Caner Erkin’in sol kanattan kullandığı serbest vuruşta, Bruno sol ayağının içi ile topu kaleye gönderdi, top sağdan ağlara gitti.  

Dk.19: Eyüpspor gole çok yaklaştı. Kullanılan taçın ardından Ampem ceza sahası içinden sol ayağı ile kaleye şut çekti. Gökhan soluna uzandı ve topu son anda çıkardı. Boşta kalan topu Burak Öksüz uzaklaştırdı.

Dk. 14: Ceza sahasına doğru koşu yapan Barış Alıcı sağındaki Candeias’a pas verdi. 6 dakika önce net gol kaçıran Candeis bu kez ceza sahası içinde affetmedi ve düzgün bir vuruşla Berke’nin sağından topu ağlara gönderdi.

Dk. 8: Kocaelispor akıl almaz bir gol kaçırdı. Barış yaptığı baskı ile topu Tanque’ye çıkardı. Tanque, Candeias’ı gördü. Portekizli futbolcu kaleye vurmak yerine kaleci Berke’yi çalımladı ve topu Tanque’ye verdi. Tanque boş kaleye topu gönderdi ancak savunmaya çarpan top kornere çıktı. İnanılmaz bir pozisyondu.

Dk. 2: Eyüpspor’da savunma arkasına sarkan Bruno kendisini ceza sahası içinde yere bıraktı. Hakem Ali Yılmaz penaltı noktasını gösterdi. Hakeme çok büyük tepki gösterildi. VAR, hakem Ali Yılmaz’ı çağırdı. Yılmaz, VAR’da pozisyonu inceledi ve penaltı kararını iptal etti.

 

MAÇ BAŞLADI

1. Lig’de geçen hafta hakem hatalarının damgasını vurduğu karşılaşmada Manisa FK’ya 2-1 mağlup olan Kocaelispor saat 19.00’da evinde ligde lider Eyüpspor’u konuk edecek.  Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılıklarını Oğuz Terzi ve Hüsnü Emre Çelimli yapacak. Karşılaşmanın dördünü hakemi Hakan Ülker olurken, VAR’da Mustafa İlker Coşkun AVAR’da da Neslihan Muratdağı görev yapıyor.

KOCAELİSPOR:2 – EYÜPSPOR:1

STAT: Kocaeli

HAKEMLER: Ali Yılmaz, Oğuz Terzi, Hüsnü Emre Çelimli

Mustafa İlker Coşkun (VAR)

Neslihan Muratdağı (AVAR)

 

KOCAELİSPOR

35 GÖKHAN DEĞİRMENCİ

4 EMİR ORTAKAYA

8 YUSUF CİHAT ÇELİK

10 DANIEL CANDEIAS

14 GIORGI BERIDZE

32 MEHMET YILMAZ

44 JOSIP VUKOVIC

53 BURAK ÖKSÜZ

55 YUSUF ABDİOĞLU

70 BARIŞ ALICI

99 DOUGLAS TANQUE

 

YEDEKLER

1 HARUN TEKİN

67 MEHMET ENES SARI

5 HAŞİM ARDA SARMAN

7 CEM EKİNCİ

11 CHRISTIAN KOUAKOU

21 BEDİRHAN YILDIZ

24 İBRAHİMA BREZE FOFANA

41 REİS AMARAL

45 MESUT CAN TUNALI

47 RAMIL SHEIDAEV

 

EYÜPSPOR

1 BERKE ÖZER

4 LUCCAS CLARO

88 CANER ERKİN

6 ROBIN YALÇIN

7 MURAT UÇAR

11 ADRIEN REGATTIN

20 RECEP NİYAZ

40 PRINCE OBENG AMPEM

10 SAMUEL SAIZ ALONSO

90 METEHAN BALTACI

99 GIANNI SALVATORE P. BRUNO

 

YEDEKLER

13 BİRKAN TETİK

19 ÖMER BAYRAM

15 UĞUR DEMİROK

14 TUGAY KACAR

91 BEKİR YILMAZ

21 SİNAN GÜMÜŞ

57 MELİH KABASAKAL

77 SVIT SESLAR

9 MUSTAFA PEKTEMEK

70 METE KAAN DEMİR